Elifkskl Kızlar yaa yeni fark ettiğim ve aklıma takılan bir şey var pazartesi öğrendim gebeliği mi 97 çıkmıştı beta çarşamba aynı saat ve aynı yerde 261 cuma da aynı şekilde 678 çıktı sizce çok mu artıyor 2 ye katlayınca daha az çıkıyor sizlerin nasıl arttı
Pnrss06 Elifkskl benimde iki katını gecmisti bu iyiye işaret maşallah saglıklı bir gebeliginiz var.benim degerim 66 dı 265 cıktı iki kere kan verdim bidaha vermedim dr gerek yok dedi ama merak ediyorum kac oldugunu. En son pers verdim kan
Gulolduz Elifkskl Benim pazartesi vermiştim 408 çıktı sonraki pazartesi tekrar verdim 9798 çıktı kanı aynı hastane de vermek çok önemli ona dikkat etmek lazım
Elifkskl Pnrss06 ben 3 düşük yaptım hiç biri düzgün artmadı o yüzden kafama takıldı çok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah 🙏🤗
Cicikus1 Elifkskl Benim de 1617 idi iki gün sonra 2712 olmuş farklı saat ve yerlerde ölçüldü, normal mi acaba 😔
Elifkskl Cicikus1 yüzde 60 artış yeterli ola biliyor artmış belki farklı yer olduğu için az çıkmıştır aynı yerde vermenizi öneririm
Edeniz16 Ben gebeliğimi ilk ogrendigimde 268di 1 hafta sonra verdiğimde 2800 cıktı. Sonrasında zaten ultrasonda görebildik çok şükür 🤲
Pnrss06 Elifkskl bendede var daha igneye başlamadım coraspin iciyorum dr bu hafta gidicem bakalım ne vericek
Pnrss06 Elifkskl bende testte pozitif görünce aradım carsamba bakalım dedi şimdilik coraspinle destekliyo.