Aliasafmoms Tugba_0 31+1 den selam 😍 benim ilk gebeliğimde az az olmuştu şuan için ekstra çatlağım yok
yelizyeliz Tugba_0 ay bizim ailede genetik heralde. Gebeliğimi öğrendiğimden beri her gün yağlıyorum göbeğimi artı lieracın jelini kullanıyorum ama çatır çatır çatladım. 33.haftadayım. 6 kg aldım bide çokta değil🤣
Efile Umarım çatlamadan devam edersin 😬 ben göbekte yaşamadım krem kullanıyorum ama kremi yan kısımlara sürmedim ordan gol yedim 🙈
yelizyeliz Tugba_0 oldu valla olmaz mı🤣 birde kırmızı kırmızı duruyor şuan. Sonradan beyaza dönecek sanırım🥲 arka bel kısmım bile çatlak
sntn Tugba_0 bende 32+5 haftalık hamileyim göğüslerim hamileliğimin ilk 2 ayında çatlamıştı bir anda zaten ama şuan göbeğimde bir şey yok çok şükür kalçamda var biraz ama onlar benim normalde de vardı baya
yelizyeliz Minik_tavsan ay başından beri kullanmadığım şey kalmadı. Hala istikrarlı şekilde devam ediyorum kullanmaya🌸
ADamla Tugba_0 32+2 sol yanımda çatlak oluştu bir de göğüslerim feci ama karnımda şu an için yok inşallah olmaz 🤲🏼🤲🏼 saçma yanı sol yanım çatladı da sağ yanım neden çatlamadı 😁🤦🏻♀️
Meriiii9 32 haftalık hamileyim bende lierac kullandım hındıstan cevizi yagı kullandım 4. Aydan beri duzenli hergun kullandıgım halde catladı karnımın alt tarafları 😔