Casperella_09 Merhabalar anne adayları ben 6. Haftamdayım henüz hiç belirtim yok sadece ara ara çok hafif kasık ağrım oluyor siz neler yaşıyorsunuz mide bulantısı ne zaman başladı
Design84 Casperella_09 merhaba benimde 8. Hafta kasık ağrısı hafif sefaf akıntı miğde bulantısı mı değil mi çözemedim 🥰
Rbkny Casperella_09 7+2 kasıklarda ara sıra kramp ve bulantı ara sıra memelere agrı uc kısımlarında bulantı keşke hiç olmasaydı öldürüyor beni ölüp ölüp diriliyorum resmen
Bebebebe Casperella_09 5+1 im . Ama 10 gün önce öğrendim o zamandan beri mide bulantım car ara ara . Kasık ağrım çoktu bitti . Gaz sancsı göğüslerde hassasiyet. Halsizlik uyku iştah açılması . Önceki hamileliklerimde bukadar erken yaşamamıştım hiç . Biri hayatta biri düşükten dolayı kürtaj)
Casperella_09 Design84 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende mide bulantısı olacak mı diye korkuyorum biraz çok zor oluyormuş ☹️
Rbkny Casperella_09 1 haftadır var daha yeni ama o bile cok kötü bundan 2 hafta önce acaba bende i sorun var diyordum neden bulantım yok diyordum demez olaydım şimdi aklım olsa demezdim
Hb55 Hb55 Casperella_09 bişe sorucam ben adetimin 5 günü ben ilk geçtiği gün test yaptım ve silik çıktı peşine doktora gittim kan aldılar 8.4 çıktı bi sonraki gün çağırdı 15.6 çıktı sizce bu değerler iyimi çok merk ediyrm
Duygu3542 Bende 5. Haftada girdim. Kasik ağrım çok var sürekli yatıp dinlenmek istiyorum ayakta çok durunca şiddetleniyor. Göğüslerde hassasiyet var bide iştahım açıldı 🙈
ilayda-0906 Duygu3542 çok şükur benim mide bulantım falan hic olmadı hafif kasık agrılarım oluyo o kadar oda biraz uzaninca geçiyor rahat geciyor suan ( 7. Haftadayiz ) 😇😇😇🥰🥰
Hb55 Duygu3542 bişe sorucam ben adetimin 5 günü ben ilk geçtiği gün test yaptım ve silik çıktı peşine doktora gittim kan aldılar 8.4 çıktı bi sonraki gün çağırdı 15.6 çıktı sizce bu değerler iyimi çok merk ediyrm
Duygu3542 Hb55 q canım bende kendimden şüphelendim öyle test yaptım. Pozitif sin zaten şuan. İki güne bir test yaptır değerlerin yükseliyordu sıkıntı yok Dr bana öyle dedi iki günde iki kat artması gerekiyormuş.
Casperella_09 Hb55 benim değerlerimde yavaş yavaş yükselmişti canım daha çok yeni seninkide o yüzden normal böyle olması ama yinede takip etmekte fayda var tabi
Kdrgmz 5+2 deyiz ama 4+5 lerde mide bulantılarım başladıı çoktan benim erken başladı erken biter inşallah 🙏🏻