Esrayaban34 Kızlar genellikle diyorlar ki erkek cocuk annesi meme rengi daha koyulaşır bu dogru mu kız annelerin ki aynı mı kalıyor
mom6565 Esrayaban34 canım bende kıza hamileyim bütün belirtiler dediklerine göre erkek belirtielri ama kızım olacak
Almilaaa Hiç ilgisi yok. Vücuttaki kararmalar tamamen hormonal. Babaanne uydurmalarına inanmayın kız bebeğe hamileyim ve gayet rengi karardı yani normal olarak
Gulfeem Benim erkek bebegim baya karardı ama annem bana hamileykende benimki kadar kararmıs. Alakası yok renkle:)
Esrayaban34 @mom6565 bende de öyle canım doktor başta erkek dedi 6 aylıkken 34 hafta da bir ögrendik kız merak ettim onun İcin sordum teşekkürler
mom6565 Esrayaban34 benim ablamdada sizin başınıza gelenin tam tersi oldu 7 buçuk aya kadar hep kız dediler hatta kesin bir dille sonra erkek dediler ve erkek doğdu hayırlısı olsun sizin için rabbim gönlünüzdekini nasip eylesin ınsalalh
havva0917 Benimde göğüs ucum bayağı koyulaşmıştı ve kızım oldu. Şimdiki bebeğim daha 8+2 bakalım bu sefer ne olacak değişimler 🤗
Alyaveannesi Esrayaban34 ooo sizin dogdu dogacak biz daha yeniyiz canim 11+2 daha o yuzddn ben cok merak ediyorum cinsiyetiniz ne peki