Bebisveannesii Hanımlar çatlaklar kilo alırkenmi oluşur verirkenmi 29.haftadayım 15kg aldım çatlağım yok sizce kilo verirkenmi olucak
Mdnyldz Bebisveannesii her iki türlü de oluşabilir,fakat hamilelikte genelde bicok bayan kilo alırken çatlıyor canım. Hamilelik boyunca catlamayan ve kilo veren bi cok kişi var çatlaksız belki sende o şanslı kişilerdensindir🤗
Mervesencan Bebisveannesii genetik o canım belkide hiç olmaz bende 33. Haftadayım hiç çatlagım olmadı inş olmazda bende 16 kg aldım
birgaripannee Bebisveannesii çatlak büyük oranda genetık bır olay. Ve beyaz. Tenlıysenız kacısı yok sanrm bende catlamadm doye sevinirken 34.haftada catlamaya baslamstm
somurtkankedi Kilo verirken canım ben eskiden 60 kiloya yakındım sonra 40 kiloya kadar düştüm çok çatlak oluştu hamile değildim tabi normal halimdi
somurtkankedi Bebisveannesii bir anda zayıflamaya başladım ama daha sonra 1 sene içerisinde o kiloya indim düğün telaşı bazı sorunlar falan o yüzden öyle oldu çok fazla değil ama çatlağım var 42 kiloyla hamile kaldım bende kilo alayım belki gider diye düşünüyorum bakalım 😄