Happylif3 Bebisveannesii Canım aşağıda aynı konudan kaç tane açılmış. Takip etsene. Konulara bakmadan aynı konudan 10 tane form açılıyo
Homeless20 Bebisveannesii sunny babay icon 9023 şiddetle tavsiye ederim ben çok beğenerek aldım sürüşü taşıması rahat. Henüz kullanmadım ama hafif tekerlekleri falan çıkıyor katlanınca yer kaplaması az oluyor
44Queen Bebisveannesii daha kullanmadım ama evde boş şekilde gezdirdim 😂 360 derece dönüyor puseti konforlu bebek rahat eder bütün herşeyi çıkıp yıkanabiliyor
Bebisveannesii Happylif3 ben görmedim canım görsem niye açayım forumuda takip ediyorum ayrıca. Önerin varsa yaz yoksa fikrini kendine sakla 🙃
hlnrzmra1807_ Bebisveannesii yüksek araç 3 farklı oturma aparatı var artı yağmurluk sineklik yaz ayı için terletmeyen hasırlığı 2 haznesi var oturma aparatları da bir puset bir derin yatak şeklinde birde dik oturuş şeklinde ayrılıyor tümsek kötü yollarda tekerlekleri çok büyük rahatlıkla kullanılabiliyor 🥰
dugmeninannesiii Bende arayış içindeyim fakat bulamadım henüz şöyle 1200 tlyi geçmesin istiyorum açıkcası hem araba hem puset😊 belki uygun yazanda olur bekliyim burda 😊
Homeless20 dugmeninannesiii sunny babay icon 9023 şiddetle tavsiye ederim ben çok beğenerek aldım sürüşü taşıması rahat. Henüz kullanmadım ama hafif tekerlekleri falan çıkıyor katlanınca yer kaplaması az oluyor
Bebisveannesii hlnrzmra1807_ özellikleri iyi duruyor inceleyim canım teşekkürler kiwi travel system düşünüyordum ben
hlnrzmra1807_ Bebisveannesii o marka da çok başarılı baya markalar var Kolay gelsin diyorum eğlenceli ve zor bir süreç 😅❤️
Ummuhanbilge Homeless20 sunny baby düşünüyorum ve hiç bir yerde yorum görmedim bu markayla ilgili memnun musunuz acaba
Bebisveannesii Happylif3 herhangi bir bebek arabası postuna etiketle o zaman beni girip inceleyim o zaman sağa sola boş laf atacağına iyiliğin dokunsun😂 bu kadar stres bebeğine iyi olmaz 😘
Homeless20 Ummuhanbilge kullanmadım hiç ama evin içinde sürdüm 😂 amortisörü falan var ben beğeniyorum valla görünüş olarakra istediğim gbydi