deletedmom351 Askile Merak etme doktorunun da eli hafifse hiçbir şey olmaz dediğim gibi sakin olmaya bak sadece
Ayse92 deletedmom351 Rabbim kolaylik versin canim bende gecen hafta pzrtesi gittim muanede sancim yoktu ama 2.5 cm acilmam vardi bu pazartsi kontrol var 39.haftalik olucam ama hala sanci yok banada mi acaba suni verirler🙈🙈
deletedmom351 Hamissbusra Ben bugün gördüm kadın kendi kıyafetleriyle kolunda serum koridor da yürüyordu pijama falan da giymemişti eğer öyle bir şey giydiriliyorsa iyi bari 😌
MihrisahVeAnnesi Suni sancıda açılma 4-5 cm gelince epidural yapıyolarmı acaba 🤔 bnde 37+2 yim bakalım bizimki ne zaman gelecek?
YazCilegi deletedmom351 1cm açıllıkla suni sancı alınca normal yapabildi mi? Öyleyse bende şansımı denemek istediğimi söylicem
deletedmom351 YazCilegi 1cm açıklıkla gitti suni sancı verdiler 7cm oldu ama kordon bebeğe dışlandığı için inemedi sezaryene alındı
Zehra123 deletedmom351 inşaallah canım Allah kolaylık versin bekleyen bizim gibi tüm hamilelere dua etmeyi unutma Allah yardemcin olsun inşaalla kolay Doğum olur 💐
YasinMerveYaln deletedmom351 Doğum hanede çekmek güzel değil bağırmalardan duyduklarından kötü etkileniyorsun bide kimseyi almıyorlar yanına ve bi damla su dahi vermiyorlar
deletedmom351 Zeykem EmineGneDemir esoeso Kızlar doğurdum çok şükür ama uzun yazacak halim yok inşallah ilerleyen saatlerde yazıcam 🙏🏻
Zeykem deletedmom351 ayyy size nasıl gelıcek pazartesı valla ben heyecanladım allahım darısı basımıza allah kurtarsın tek hayalım suan buraya bı dogum hıkayesı yazmak 🙏🏼❤️
EmineGneDemir deletedmom351 ayy çok sevindim canım benim gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün 😊🙏🏻