sm21 PurpleTail çok sevindiiim. Ben de çok sevinip çok üzüldüğümde tepki veremiyorum 🤗 tekrar hayırlı olsun artık tam anlamıyla süreç başlamış oldu🌸 ben de size haber veririm inşallah
Limonlukekim Shn16. Merhaba bende bugün tıbbi genetik ten sonuc aldım MTHFR (A1298C) HETEROZİGOT diye bir alan var doktor olmadığı için sonuç gösteremedim ve gebelik şüphemde vardı test yaptım 10000 çıktı 5 6 haftalık gebelik gözüküyor. Teyze kızımda gebelik boyunca iğne oldu. Bu sonuç ne demek oluyor biraz bilgi verebilirmisiniz yarın özel hastaneye kadın doğuma gideceğim.
Shn16 Limonlukekim merhaba, bendede ayni gen heterozigot bu gen folik asit eksikliginden kaynakli kanda pihtilasmaya sebep oluyor. Ben yuksek mg olan folbiol kullaniyorum. Muhtemelen doktorunuz sizede folbiol verecektir. Birde bende farkli bir gen daha heterozigot oldugu icin kan sulandirici igne yapiyprum ama tek bu geninizde pihtilasma varsa doktorunuz onlem amacli sadece coraspin verir diye dusunuyorum. Daha onceden kayip yasadiniz mi
sm21 PurpleTail merhaba biz de bugün kalp atışlarını duyduk☺️ Gazım olduğu için vajinal bakmayı tercih etti doktorumuz ama sonuçta duydum çok şükür🧡🙏🤗
iremgun Shn16 canım merhaba🌸özel mesjaşlama kaldırılmış bir süreliğine bakım varmış. Ulamışıyorum başka türlü en son dedim aratayım🙈naptın canım nasılsınız? Gittiniz mi bugün doktora?
sm21 PurpleTail çok şükür, kan ve idrar testi istedi, onların sonucuna göre yazacağı takviyeler olabilirmiş. Sizin durumlar nasıl, bir sonraki muayeneye artık aylık mı gideceğiz, gerçekten insanın sürekli göresi geliyormuş ☺️
PurpleTail sm21 aynen öyle☺️ İki hafta sonra gel demişti bana doktorum. Ben daha önce gittiğimde kan ve idrar testlerini yaptırmıştım, sonrasında tsh değerim yüksek çıkmıştı ve ilaca başladık. Ayda bir hormon kontrollerim olacak.
Shn16 iremgun ay canim iyi bak aklina gelmiss bende doktordan cikinca sana mesaj atmaya calistim ama bulmamadim🙈 iyiyim canim benim sen nasilsin, bizde haberler guzel cok sukur 🙏 kalp atisinida duyduk, sen ve bebis nasilsinizz 😊😊
iremgun Shn16 yaa kaçta gittin doktora? Ben d ebugün gittim hatta eşim diyor ki senin arkadaşında belki buradadır adını biliyor musun seslenirse duyarsın😄😄🙈 bizim d ehe rşey yolunda canım çok şükür. Ay bugün ellerini ayaklarını gördüm❤❤ Çok şükür canım inşallah her şey yolunda gidecek. Güzel olacak her ley bu sefer ikimiz içinde🤲🤲
Shn16 iremgun yaa eslerimiz bile haberdar artik forumdan arkadasliklardan benimkide oyle inanki irem diyince biliyor artik😅 benim 11 bucuktaydim kuzum randevum ama 12 gibi girdim. Senin kactaydi? Aaayy yerim onun ellerini ayaklarini balli lokma yaa 🧿🧿🧿 Masallah😊😊insallah kuzum yaa vallahi tedirginlik hala gecmiyor ama hic degilse bi nebzede olsa rahatliyoruz her kontrolde 😊 cok sukur rabbime 🤲🏻
iremgun Shn16 yaa benim de 10daydı kuzum keşke aynı saatlere denk gelseydiniz ne hoş olurdu😊😊🌸🌸bir dahaki sefere inşallah 😊 ayy yaa valla o kadar zor ki anlatamam odaya girdiğimde gel dedi hemen geçelim ultrasona yoksa senin kalbin dayanmayacak🙈dedim hocam valla öyle buraya gelene kadar içim içimi yiyor, biliyorum o yüzden hiç muhabbet etmiyorum hemen alıyorum sonra muhabbet ederiz😄😄 inşallah güzel olcak inşallah. Bir dahaki gittiğinde sen de çok şaşıracaksın nasıl büyümüş inanamayacaksın🤲🤲🌸 sonraki kontrol ne zaman?
Shn16 iremgun yakinmis saatlerimiz valla denk gelsek cok guzel olurdu ama ilaki denk gelicez kuzum ben ole hissediyorum😊 yaa vallahi banada ayni seyleri soledi gelince direk ultrasona dedi 😅 once 3 hafta sonra gel dedi hocam dedim ben 3 hafta nasil durcam icimde hep korku var yine kalbi durcak diye dedim 2 hafta sonra dedi en son haftaya gel hadi kalp atisini duyar hemen gidersin dedi 🙈 haftayada gidicemkuzum sonra muhtemelen farkli duzene geceriz. 😊 seni ne zaman cagirdi kuzum birder serklaj icin konustnz mu tarih verdi mi
iremgun Shn16 gelicez canım gelice😊😊 ahahah çok iyi zor duruyor insan valla🙈 ben de 3 hafta sonra gidecem canım ikili yapılacak ve o gün netleşecek serklaj. Bugün ölçtü çok iyi dedi şu an gayet güzel dedi. Benim geçen plasenta aşağı yerleşmişti şimdi öyle değilmiş yuksrda dedi gayet güzel dedi öyle işte canım bakalım neler olacak.