Esen evet dr çom iyiyler ama rn köyülerini söylüyolar ben yerlerdeydim bu konuda. Ama umudumu kaybetmedim. Sezaryan 6 bın tl normal doğum 4500 tl ödedik erken doğum olda bile ödeniyor sezaryanda 3 gün yatışınız var normal doğum 1 gün yatış ödediniz tutarın içinde ama bunun dışında ben 11 gün yattım doğum öncesi yatak parası 480 tl aldılar ilçalar drlar falan derken günlüğüm 800 le 900 tl arası değişti 14 gün toplamda doğumla beraber 15 tl ödedik ssk geçen hali bu ama ne hemşireler içşn nede dr lar iöin kötü tek kelime diyemem mükemmel bi hastane yoğun bakıma gelince bebeğin yattığı ilk günden çıkana kadar ücretsiz kullandıkları herseyi ssk karsılıyor sadece ssk nın karsılamadığı ilaçlar oluyomuş onu ücretlendiriyolar biz 2 aydır yatıyoruz bizim 150 tl borçumuz var şuan mesela bide ameliyat gerekirse bazi ameliyatlar ücretli ondada örnek verim bizim kalpde doğum sonrası kapanmadı gereken damar kapanmadı anelıyat kararı verildi 2 seçenek sundular biri anjiyo dediler 10.500 tl ücret dediler cerrahı operesyon da ücretsizdi değişiyo yani inşallah problemsiz bi hamilelik olur canım zor ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun sormak istediğin başka biley varsa cevaplaya bilirim 😀