Canım benim geçen hafta normal muayenemde 18.haftadayken yani doktorum ultrasonda farketti sonra daha detaylı olması için vajinal baktı en net ordan goruyolsr biliyosun, 2.3 mm hesapladı ve profosor perinatolog arkadasının numarasını verdi (sorunlu gebelik uzmanı) acil ona gidiyosun o önlemini alır en iyisini bilir dikicez derse okeyliyosun zaman kaybetmeden yoksa erken doğum riskin var dedi. hemen ertesi gun bu adama gitti profosore oda alttan kontrol etti farklı ölçtüm ben dedi 2.8 mm ile 3.4 mm arasında çıktı, her hamilenin erken dogum riski vardır hiçbir çözÜm yok ona ama ben sende oyle bi Risk görmüyorum 1.5mm den aşşağısını dikmeye değer görüyoruz bunlar artar dedi dinlen dedi, yatak istirahati vermedi ama yani bütün gün yatıcaksın sırf duşa tuvalete girceksin falan demedi onları okudukça şaşırıyorum bende. Normal hayatıma devam ediyorum yemek yapmıyorum temizlik falan eşim zaten elletmiyor hiçbir şey ondan erken kalksam kahvaltı bile hazırlatmıyor sağolsun, annemle kayınvalidem de uzakta esimden baska yanımda surekli durabilcrk birisi yok cok sükür idare ediyoruz, sen de sıkma canını internetten araştırıp durma en onemlisi bu gerçekten insanın nevri dönüyo okuduklarına. Gönlünü ferah tut. Allahım sağsalim en sağlıklı sekilde kucagımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻