Buketkucuk Merve95merve benimde üçüncü trimestera girmeme son 1 hafta kaldı aşırı heyecanlıyım doğuma az kaldı❤️🌿
NefesDeniz Merve95merve Ayyy ben 2.deyim ama valla 3 varsa hatta 4 gibiyim inan😂 İkiz bebeklerimize hamileyim çorabımı ayakkabımı giyerken eğilirken kalkarken ayyy çok zorlanıyorum. Yatarkende sorınluydu hamile yastığı aldım şükür biraz beni rahatlattı☺️
minik_kalbim Tam bi tosbik oldum 😂 sağa dönemiyom sola dönemiyom egilip corabimı bile giyemiyom gece uyurken zorlaniyorm bazen kalbim çok hizli atiyo bayilcam saniyorum son bi ayim kaldı hayirlisi ile bitseydi ☺️
Tugceonur Ysmnkrmm20 zombi 🧟♀️ oldum resmen gözaltılarım uykusuzluk mosmor ama başaracağız inşallah uyumayı az kaldı sabır ve dua ile 🤲🏻🌸😇
Son_17gun Merve95merve yalancı sancılarla gün geçiyor pazartesi sezaryan için gün verecek heycanla onu bekliyorum 😂🤭
Asm21 Son_17gun yalancı sancılarınızı tarif edebilir misiniz biraz? Sanırım benim de başladı ama daha erken olduğu için emin olamıyorum ne ağrısı olduğuna.
Mervee26 Merve95merve 30+1 deyim ama şimdiden nefes almakta zorlanıyorum. Uykumdan uyandırıyor tekmeleri ama hamdolsun iyiyim. Sağlıkla gelsin inşallah hepsi çok heyecanlı bir bekleyiş 😍
Ortmenanne16 Merve95merve bebe tekme üstüne tekme atar ben gece uyuyamam sürekli tuvalete koşarım seke seke yürürüm iyiyim ya iyiyim maşallah 😂😂😂😂
Ilknur-02 Merve95merve ahh ahhh çok kötü durumdayıımmm :) ne sırt ağrılarım geçiyor ne bel ne de ayak :) Balon gibi dolaşıyorum ortalıkta :) Uyku desen 0 :))