Hassas içerik koyacaktım yapamadım başlığa yazdım ama tekrar söylüyorum etkilenecek okumasın
öcelikle bütün annelere merhaba nasılsınız
ben doğumumu 25.01.2021 de yaptım sabah saat 08:45 de ameliyata girdim
bir gün öncesinden hiç uyumamıştım uykusuz uykusuz gittim hastaneye hasta yatışa gittim yatışım yapıldı yukarıya odaya çıktım çıkar çıkmaz odaya hemen bi hasta bakıcı geldi ve önlük bone verdi hemen giy bunu dedi Nasıl giyicem korkudan onu bile unuttum ağlıyorum korkudan neyse önce lavaboya gittim daha sonra odaya geçtim giyindim yattım yatağa nst ye bağladım beş dakikadan daha az bir süre sonra beni ameliyathane ye indirmek için asansöre gittik o sıra da ben korkudan ağlıyorum kardeşim ve kız arkadaşım da beni cekiyor acaba neden cekiyorlardı ben korkudan ölüyorum orda ağlıyorum onlar beni çekiyor gülüyor çok sinir olmuştum 🙄🙄 neyse geldik ameliyathane ye dediler meğerse bütün ameliyathane odaları yan yana bi bebek sesi duydum öyle bir ağlıyor ki yıkılıyor kolidor maşallah dedim Nası da çok çıkıyor sesi o gün de benimle birlikte 15 tane Sezaryan varmış neyse bana diyorlar ameliyathane odalarına bakma etkilenirsin diye ben de bakıyorum meraktan ama kanlar felan korkuyorum titreme başladı korkudan bende kendi ameliyathane odama girdim baktım her yer de birşeyler var ben ağlıyorum daha sonra çıkartın onları ben görmek istemiyorum korkuyorum felan ama beni umursamadı oradaki kız çıkardı neyse bi doktor geldi bana çok güzel teselli verdi ama ben hala korkuyorum sonra omuzlarından aşaya doğru ey dedi ben titremekten eğilemiyorum bana hiç acımaz iğne dedi ama acıdı neyse sonra ayaklarıma bir sıcaklık girdi yatırdılar sedye ye
hemen önümü kapattılar ama yukarıdan görüyordum birşeyler sürüyorlar bana ben dedim hissediyorum ayakları mi kaldır yukarı dedi kaldıramadım ama sağa sola oynatabiliyorum kaldıramıyorum omzuma bi ağrı girdi çok kötü bi agrı ağrı kesici yaptılar ama geçmedi ağrısı bana sakinleştirici yapmışlar başımdaki fotoğrafçı şimdi miden bulanacak dedi öyle de oldu kısa bir süre sonra bebeğimi gördüm temizliyorlar hemen fotoğraf çektiler götürdüler solunum sıkıntısı vardı sonra ben tekrar bayılmışım karnımda birden bir bastırdılar ben ölüyorum sandım bağırdım bastıranlara nasıl hissedebiliyorum ben felan diye sonra tekrar bayılttılar beni sedye değiştirilirken uyanmışım ama karnımda çok kötü bir ağrı var tarifini diyemeyeceğim kadar kötü odaya çıktık ben ağlıyorum zangır zangır titriyorum ağrı kesici yaptılar fayda etmedi serum taktılar fayda etmedi sonra tekrar ağrı kesici dedim bi ağrı kesici yaptılar uyumuşum ben uyandım baktım bebeğim yok nerde diye sordum hemen aşada gözetim altında olduğu söylendi 6 8 saat arasında gelir dediler ben de tamam dedim durumu nasıl dedim şuna iyi sadece gözetim dediler neyse ben bu arada gene uyumuşum yarı baygın bi halde sonra bi hemşire geldi ve var gücüyle karnıma bastırdı nefesim kesildi canım yandı elini çektim sonra tekrar geldi ve 3 defa daha bastırdı daha sonra ben izin vermedim bir daha yapma dedim
ameliyat yerim kanamış sargısını değiştirirken birden assıldı gene canım yandı kardeşimin dediğine göre çok fazla kan kaybetmişim yüzüm felan bembeyazmış geldiler beni ilk yürüyüşe kaldırdılar karnımın acımasından zor kalktım ama yürüyemedim zordu daha sonra kendim kalktım yürüdüm midem bulantı sıcak bastı gözlerim karardı tansiyonum düşmüş daha sonra bebeğim geldi gördüm öptüm sevdim ilk günüm çok zor geçti ertesi gün taburcu oldum ev sürecim 3 gün boyunca zordu fitil sayesinde yürüyüp kalkabiliyorum fitil kullanmadan önce yürümem çok zor du iki büklümdüm
şuan kucağımda uyuyor kızım onu gördükçe her acıya ağrıya sızıya değer diyorum 🤲
biliyorum çok etkileneceğiniz birşey ama yazmak istedim yazmamı isteyenler vardı hakkınızı helal edin belki ben çok abarttım belkide doktor dan kaynaklıydı benim hikayem de böyle