Esenhafsaduru Kızlar ikinci hamileligini yasayıp bebeginizn hareketlerinizi kacıncı haftada hissettniz acaba ? Kac haftaya kadar normaldir hissedememek
Cramel Esenhafsaduru 12. Haftada kelebek kanat çırpar ya öyle bişeyler hissetmiştim doktora da söyledim olur dedi. 16. Haftada daha net hissettim
yasemin257 Esenhafsaduru valla ben 16da hissediyordum. Zaten ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus öylede oldu
Esenhafsaduru yasemin257 ben 19 oldm arada böyle atma gibi pıt pıt pıt hissediyorum ama panik mi yapıyorum bebek mi anlayamıyorum. İlk cocugumu 21 de hissetmstm.
yasemin257 Esenhafsaduru herkezde ayni olcak diye bsy yok kuzum. Bazilari 21 haftada o pit pit seklinde hissetmeye baslyr. Ben suan 24haftayim avucumub içinde oynuyor mesela hissediyorum net bi sekilde
Esenhafsaduru Happylif3 cinsiyeti nedir bende 19 oldum bende öyle olcam heralde sizin bebiş gibi panik yaptm cok
Buketkucuk Esenhafsaduru benim ilk gebeliğim ama ben ilk 16.haftada hissettim. İkinci gebeliklerde genelde daha erken hissedilebiliyormuş 14-15.haftalar belki❤️
Birmom Esenhafsaduru canim ben cok erken hissttim benimde ikinci 3.ayda hissediyordum ama bebgin cinsiyetiyle alakalı galiba ilki kızdı cok geç hissetmsitim bu erkek erken hissttim
UrazyadaMasal İlkini daha erken hissettim bunu 17 18 arası gibi hissettim 21 haftadayiz sanırım kilo aldı artık tekmeleri karnımı sarsıyor
Hanife_ikranuR Esenhafsaduru benim 2. Gebeligim 16. Haftada hissetmeye başladım simdi artık 22 haftalık baya baya hareketli
Elifmmmmm Valla ben ilkinde hani düştüğü an hissettim derler ya oyle ilk haftalarda hissetmistim ama bu ikincide 22 de frlan hisssettim soylede bisi var 37 e giricem sanki kemikleri disari çıkacak cok acili oluyor hareketleri suan
Esenhafsaduru Elifmmmmm yani her seyde oldugu giib bu da kişiye göre değişen bir sey teoriler faşan hikaye kalıyor 😅