Ece_eda55 Sırtında skolyoz ameliyatı olup platini olan fakat bel kısmında platını olmayan epidural anezteziyle sezryan yapan varmı ?
Ece_eda55 30071530 aneztezi doktoruna filmimi gösterdim bel kısmında platin yok platinlerin engel olmuyo igne yapıcam yerde deıller olabilirsin dedi fakat ister istemez korkuyorum zarar gelirmi diye
30071530 Ece_eda55 bende çok tedirgindim ama beyin cerrahının onayı olunca rahatladım zaten sırtta platin olduğu için belden iğne vurduktan sonra biraz bekletiyorlar uyuşmama ihtimale olabilir diye sadece doğumdan sonra yürümekte biraz zorlanmıştım o kadar eğer izin verildiyse sizede bi sıkıntısı yoktur bu hamileliğimdede belden uyuşturmalı yaptırıcam inşallah
Ece_eda55 30071530 yürürken zorlandım derken gecmi düzeldi bacaklarınız kaç saat sürdü uyusukluk hangi sehir hastanede oldunuz bide
Ece_eda55 30071530 cok soru sordum ama :) sen benim halimden anlarsın korkuyorum felç kalırım bişey olur diye Allah’ım korusun filmin duruyomu nereye kadar platinin var görmem mümkünmü acaba
Ece_eda55 Benim 3 ay var 6. Ayımdayım Rabbim yine kolaylıkla dogurmak nasip eylesın tekrar sizden saglıklı güzel haberlerinizi bekliyorum 😌 ben samsundayım aynı sehirde deılız olsaydık dogum hikayenizi görmeyi cok ısterdım 🤲🏻Allah yardımcın olsun 🤲🏻
30071530 Ece_eda55 çok sağolun Allahım sizede kolay doğum nasip etsin inşallah hiç korkmayın iğnenin yapıldığı yerde platininiz yoksa bi sıkıntı çıkmıyor bebeğinizin doğduğu anı görmenin tadını çıkartın sadece 😊
Ece_eda55 30071530 inşAllah cesaret edebilirim yinede korkuyorum panik atagımda var biraz nasip baklım bana bu dogumdan deneyımlerınide mutlaka paylas olurmu 🥰🤲🏻
30071530 Ece_eda55 paylaşırım korkmayın sırtımda 24 tane vida varken oldum ben bi sıkıntı olmadı sizde korkmayın
Serapdeniz Ece_eda55 merhaba 2014 yılında bende skolyoz ameliyatı oldum 24 tane vida takıldı 2017 yılında kızıma sezaryenle doğum yaptım fakat genel anestezi olmak zorunda kaldım yani doktorun onayı gerekli 😌 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ece_eda55 30071530 30071530 rötgenımı yuklemek ıstedım ama beceremedım facebook adresınız varmı ulassam platınler rotlarınız benım ki gibimi cok merak edıyorum zaman cok gectı cok yöntem cıkdı