Edanur9601 Anneler 2 aylık hamileyim canım turşu istedi marketten turşu aldım çok tuzlu olmasına rağmen yemek istiyorum ancak çevremdekiler turşu kanama yapar yeme diyor sizce ne kadar doğru? Siz ne kadar yiyorsunuz?
sumeyye60 Edanur9601 Suda bekletip tüketin ki tuzu biraz gitsin. hazır turşular maalesef iyi değil konu komşu eş dosttan isteyin ev yapımı yiyin 🤗 Kanama yaptığını ilk kez duyuyorum, doğru değil diye düşünüyorum.
Gamzesanlioglu Edanur9601 hayır ben kavanoz kavanoz yedim turşu kanama yapar denileni ilk defa duyuyorum ye bişey olmaz 😊
Selinda Edanur9601 iyice yıkayıp yiyin canınız çekmiş. Ben de çok dikkat ediyordum yemiyordum. Ama yıkayıp bastıracak kadar yedim canım istediğinde
Pnrss06 Edanur9601 ne alaka tursunun kanama yaptıgını ilk kez duydum.Bunxa yıldır hamilelerin canı tursu ister ve kanaması olan bir insan yoktur tursu yüzünden
Jdiebsh Edanur9601 bende turşu aşermiştim bi oturmada bı kavanoz yemıştım pnun haricinde de yıyorum hiç bı sıkıntı olmadı
Htcklygt Ödemi çok olur kanamayibende hic duymamıştım ,yine de sık yemeseniz iyi olur ödem de hiç kolay olmuyor hamilelikte
Busra34ybg Edanur9601 çok saçma tek sıkıntılı yanı tuzlu olmasıdır galiba turşu neden kanama yapsın Allah askına millet doktor kesilmiş