Masal2020 Kızlar şimdiden çok begendigim şeyler var uygun fiyatlı oyuzden almak istiyrm ama göbegim çıkıcak yaz dönemi siz kaç beden aldınız yada alıcaksınız?
Busgktp Masal2020 Ben tesettürlü olduğum için üstlerim hep salaş geniş şeylerdi o yüzden yazın bu konuda zorlancagımı düşünmüyorum 😅 ama pantolan ve tunik giymektense elbise giymeyi düşünüyorum daha kullanışlı bence 😊
istanbul3434 Masal2020 ben hamile kalmadan L giyiyordum, 1.70 boy 70 kilo ile hamile kaldim. 37 haftalik oldum 84 kiloyum XXL giyiyorum. Bence yaz alisverisini Mayis gibi falan yapin gobek baya buyuyor ödem oluyor. Erkenden aldigim XL’ler elimde patladi hep
Masal2020 Busgktp evet elbise rahat olur bende bol şeyler istiyrm ama tam olarak kaç beden olur acaba😂😂
Busgktp Masal2020 ben yine kendi bedenimde almayı planlıyorum çünkü elbiselerin aşağı kısmı hep geniş oluyor. Göğüslerim zaten küçüktü benim cok büyümedilerde bu dönemde. Eğer son aylara doğru kilo alımım fazla olursa bir beden büyük alabilirim 😅 şimdilik 1 kilo aldım çünkü
Masal2020 istanbul3434 evet ama yazın dahada pahalı oluyor indirimde görünce dedim alsam mı ama kaç kilo alıcam ödem vs işleri degtryor dediginiz gibi