hapları kapsülleri. yutmasi zor oldugundan doktorum möllers şurup yazdi var mi kullanip memnun olan/olmayan

bir ay sonra

derinsart her gün mü içiyorsunuz acaba kaç kaşık içiyorsunuz. Bu şurubu içerken galiba multivitamin kullanmamak gerekmiş. Möllersin sayfasında gördüm

buiyimi haftada üc kez bi tatlı kaşığı ve haftada üc kez vitamin alıyorum doktorum önersiyile hergün bitanesini içiyorum bi günü boş oluyor

3 ay sonra

derinsart merhaba ben hap yutamıyorum hiç. O yüzden möllers surup şipariş ettim. İçinde a vitamını var. Zararlı olmaz değil mi ? Başka bir vitamın kullanmıyorum.
      Doktorum ne desem kullan diyor. Sizin kullanmanıza cok sevjndım hep tedirgindim içemediğim için 😥

Mery123 merhaba bende siz gibi hap yutamiyorum o sebeple bunu doktorum önerdi
        cok iyi bi doktor herşeyi önermez öyle
        gönül rahatlıgyla kullanın bi yan etkisi olmaz

Mery123 bende hap yutamadıgım için möllers kullanmak istedim doktorum içerisindeki a vitamininden dolayı kullanma dedi gebelikte zararlı diye biliyorum bende

Mery123 içmeye çalış alışırsın dedi ama ben yutamıyorum yani maalesef ki kullanmıyorum