acemianne1 Cinsiyeti öğrenmek için sizinle birlikte ultrasona gelmek isteyen aile büyükleri oldu mu kayınvalide gibi?
Demetslt acemianne1 ilk gebeligimde özele gidiyordum kaynanam benden once arabaya biniyordu gitmek icin simdiki gebeligimde sirf gelmesin diye devlete gidiyorum kimseyi almiyolar iceri eşim dahi😂
acemianne1 Gozdeku yaa ben özele gidiyorum, eltimde de ta şehir dışına gidip de gitmiş, bana da dedi ki sen de çağır ben de baktım bı kendi anneni de çağır diyo kocam cumbur cemaat muayene mi gircez utanirim 😁 bı şekilde bunu halletmem lazim
acemianne1 Demetslt ben özele gidiyorum, eltimde de ta şehir dışına gidip de gitmiş, bana da dedi ki sen de çağır ben de baktım bı kendi anneni de çağır diyo kocam cumbur cemaat muayene mi gircez utanirim 😁 bı şekilde bunu halletmem lazim
Gozdeku acemianne1 ben kimseye teklif etmedim. Zaten teklifsiz söylemezlerdi de. Muayene bu sonuçta. Sadece eşin girsin kameraya çeksin ultrasonu. Biz öyle yaptık. Sadece ailelere izlettik. Karnını açıyorsun sonuçta.