Deletedmom_5 Şuanda 14+6 hamileyim ama karnım çok çok az hatta neredeyse yok gibi o yüzden hala bir şey kullanmıyorum. Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum siz ne kullandınız çatlak için ve ne zaman başladınız?
Dtinc Deletedmom_5 27 haftadayım 12 haftadan beri lierac çatlak önleyici kullanıyorum hiç çatlağım olmadı, erken dönemlerden başlayıp kullanmak gerekiyor
Havvaozgur Deletedmom_5 34+5 oldum 20. Haftalarda lierac başladım ama düzenli kullanmadım bazen hiç kullanmadım yeni yeni düzenli kullaniyorum
Miniginannesiiiii Deletedmom_5 13+4 üm dün doktor kontrolünde artık kullanmaya başlamam gerektiğini söyledi sabah akşam mustela yağı ve kremi önerdi 🙈 aslında bende zayıfım şuanda hiç karnımda yok 🧐
Mores Deletedmom_5 12.haftalarda banyo sonrası hindistan cevizi yağı, 16.haftada karnım çıkmaya başlayınca da lierac 400ml aldım düzenli kullanmaya başladım. 34. Haftadayım henüz çatlak yok ve kalan kısmı beni doğuma kadar götürür diye düşünüyorum.
Arse89 Mores 28 haftaya kadar benim karnım çıkmadı 28 haftada bianda cıktı lıerac aldım sabah jel kullaniyorum akşam yağ (zeytinyag,hindistanceviziyagi,kantaron,bebek yağı kafama göre birini kullaniyorum)
aslihanaslans Ben ilk başlarda kullanmamıştım şuan 37+6 dayız. Geçen hafta karnımın alt kısmında hafif çatlamalar oldu hyperinol sarı kantaronlu krem var izler için onu kullanıyorum, diğer bölgelerde çatlama olmasın diyede lierac krem kullanıyorum
Kubraylmz0 Haftam yeni yeni belli oluyor bebek yağı sürüyorum her gün şimdilik ama bio oil almayı düşünüyorum baya öneren var
Aysbabe Deletedmom_5 sırasıyla şöyle; Vaseline,hindistan cevizi yağ, softem(leke çatlak önelyici), kantaron yap, arko nem zeytinyağlı kremi ve şimdi tekrar kantaron yap kullanıyorum canım. 5. Haftamdan beri bunların hepsini kullandım😁
Bilge44 Hafta itibariyle başladım karnım da zaten yeni yeni çıkıyor gibi 23. Hafta olduk. Lierac kullanıyorum bir de hindistan cevizi yağı aldım ondan da aklıma geldikçe sürüyorum. 🤰🏻Genetikle ilgili ise zaten çatlarım anneme çektiysem 🤦🏻♀️🌸
Huri54 Deletedmom_5 en başından sürmek gerekiyor bence başlamalısınız ben palmers kullanıyorum henüz çatlamadı şükür çok güzel nemlendiriyor 26. Haftamdayım
Buketkucuk Deletedmom_5 ben 19-20.haftalarımda kullanmaya başladım ama iyi gelmedi dermaderm kakao yağlı çatlak kremi kullandım fayda etmedi. Şimdi zeytinyağı uyguluyorum günde bir kez🌿