Mervenur19 Kızlar bulantılardan ne kadar sonra yemek yemeye başladınız acaba vücut kendi yemek istiyor mu artık 12+1 deyiz uzun zamandır yemek yemiyorum
Mdnyldz Mervenur19 12.haftanin sonlarında 13te bulantılarım kesilmişti.Ve iştahım yerine gelmişti. Bulantiniz kesilince sizinde iştahınız yerine gelecektir insallah
Crn1996 Mervenur19 canım 15.haftamda iştahım açıldı o zamandan beri sürekli yiyorum 😅 merak etme zamanla düzeliyor herşeyi yemek istiyorsun ama ara sıra bulantılarım oluyor bazen
Eda319 Mervenur19 Canm ben 12 haftama kadar bulantıdan hiçbişe yiyemiyordum. Sonra şükür bulantı kesildi yiyebiliyorum
XxKirmizibalik Haftadayım çok şükür artık domates peynir zeytin yiyebiliyorum çay açık içiyorum bir ara bunları hiç yiyemedim. Ama yine kıymalı ve salçalı yemekleri yiyemiyorum yavaş yavaş onlar da düzelir inşallah
Mervenur19 Zlyhh bebek şuan senin yediklerinden değil senin kan ve vitamin depolarından besleniyor merak etme 😊
Nbiyecbn26 Mervenur19 bende 12 +5 midem cok bulaniyor sadece kahvalti yapabiliyorum gerisi yok napicam.bilmiyorum
AsenaEmre Mide bulantisiz günlerim gelsin artık diye dua ediyorum çünkü gerçekten yoruldum mide bulantisindan 😔😔😔
Bilge44 Hiç endişe etmeyin 12 hafta anneden besleniyor. Ben o zamandan sonra yavaş yavaş düzeldim 15.Hafta gibi kendime geldim zamanla. Yoksa simit poğaça kraker ile günlerim geçti 🤦🏻♀️
Mimti Mervenur19 Artık ağlamak istiyordum içtiğim suyu bile çıkarmaktan, çok zor biliyorum ama sabredin hepsi geçecek inşallah☺️ Kaçıncı haftada bitmişti bulantılarım hatırlamıyorum ama bir anda kesildi ve zaten sonra iştahınız çok açılıyor🙊😁