Nursel67 @simaymasalim tabi ki doktor diyor zaten yer daraldıkça hareketleri kısıtlanacak diye Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz
simaymasalim ysfali06 yok 4 saati gecmiyor benimde hiç etmezse bile 2saatte bir dürtüyorum saga sola kayıyor onu hissediyorum ay elim bos ya kafam orda takılı kalıyor stres yapıyorum ondan galiba sürekli sertliğini kontrol ediyorum nerede acaba diye bazen asagıda bazen mideme yakın bazen sag sol hep bi degişiyor bazen elimi koyuyorum pat diger tarafa kayıyor dokunma yerim dar diyor galiba söyleniyorum sen bi cık poponu şaplaklayacagım diye😂😂
simaymasalim Selinaymurat plesentasına falan bişey demedi gayet normal herseyi sadece bası biraz asagıda dedi ee bi bir sorun mu dedim erken dogum riski olabilir dedi ama suan bir risk görmüyorum agrın olursa bekleme gel dedi suanlık birsey yok bebegin sertlesmesi dışında agrı Olsada bilebilirmiyim bilmiyorum ilk olunca bazıseyleri buradan sagdan soldan duymama kafamda kuruyorum
Merimex simaymasalim 29+3 benimde tekmeler azaldı hareketleri hissediyorum daha çok bazen sertleşiyor elimle ona dokunabiliyorum resmen oksadigim zaman yumusuyo benimde bazen kasiklara baskı oluyor pazartesi randevum var :)
simaymasalim Merimex ya aynı bizi tarif ettin herkes bu tarz şeyler yazmışlar sanırım normaliz bende sertlestigi zaman resmen dokunuyorum bebegime dokunduğum an baska yere kayıyor ilişme yerim dar demek oluyor sanırım bu 😂
simaymasalim ysfali06 ay evet gercekten öyle vaktiyle dogsalarda yanımızda göz göre göre uyusalar ilk olunca cok korkuyorum bazen vesvese yapıyorum kendi kendime ya şöyle olursa ya böyle olursa ya kordon dolanırsa ya kalbi durursa diye tek ben böyle değilimdir demi😒
Emelmorgul simaymasalim 29.hafts ayyyynısını ben de yaşıyorum. Eskisi gibi tekmesi yok her yerden çıkabiliyor bazen altta bazen üstte. Bazen öyle bir sertleşiyor ki karnım anlatamam
simaymasalim Emelmorgul sanırım normaliz canım herkes bu yönde seyler yazmıs herkeste aynı durumlar okudum hep şu postta😟
Tatliskoo simaymasalim yazdıklarının hepsii bende varr canimm demekkii normall yaa bendeecokk kafamaa taktimm kac gundurr dr skntii yokk dedigii haldee sagliklaa gelsinlerde rahatlayalim
Merimex simaymasalim aynen ilisme diyor galiba bazen kendime kızıyorum canını acitirsam falan diye :(
WmonallissA simaymasalim bende 27. Haftadayım ama kasılmalar oluyor çok tedirgin oluyorum. Birden sertleşiyor ağrı olmuyor ama o his beni rahatsız ediyor. Benimde erken doğum riskim var, pazartesi randevum var iple çekiyorum.
simaymasalim WmonallissA gercekten bu kasılmalar cok stres yapıyor bizi neden oldugunu bilmeyince daha zor inşallah bir sorun yoktur sizdede🙏
Serrax simaymasalim bugün bizim de öyle oldu. Biraz stresliydim gündüz oynamadı hiç iyice gerildim sonra bişeyler yedim dürttüm de başladı hareketlenmeye çok şükür. Sağlıklı doğumlar dilerim🤗
Ipek0z simaymasalim ben de 31.haftadayım kasıklarımda hissediyorum sürekli ama ayaklarını taa kaburgalarıma kadar uzatıyor yakında ağzımdan çıkacak korkuyorum🙈🙈 acayip sırt, bel ağrısı çekiyorum🤦🏻♀️
simaymasalim Ipek0z omurga eğriligim olmasına ragmen cok fazla agrı cekmiyorum cok şükür ama hareketsizliğini düşündükçe baş agrısı cok oluyor 😒😟
zeyzeyyyy simaymasalim ben de 29. Haftadayım sanki kollarını bacaklarını açmış dört bir tarafta merde olduğunu anlamıyorum ki heryerimde oynuyor sanki😃😃
Burcak1205- simaymasalim 29+5 deyim sertlesme olmuyor tekmeleri cok güçlü yer değistirmeleride hissediyorum ağrılarım arttı sadece bel agrısı özel bölgede batma yanma sag bacagımda komple agrı oluyor sürekli wc ihtiyacı 😕
Seyda6565 simaymasalim amin rabbim sağsalim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Aprilmomy simaymasalim 28+5iz, gece bacaklarıma kramp giriyor ve çok uyanıyorum, çoğunlukla hareketli dışarıdan görünüyor😊 Ama bazen de çok sakin.Haftaici isyerindeyken daha sakin, haftasonu evde çok daha hareketli🙃 Bel ağrılarım başladı.
egemommm Aprilmomy Bende 29+2 yim ilk defa sabah uyurken bacağıma aralıklarla 2 defa kramp girdi normal mi acaba ☺
simaymasalim Aprilmomy ay o kramp ve uğuşmalar cok kötü kamptan sonra bi kaç gün bacağımın tam kramp giren yerinde ayrı hissediyorum sanki hala orada kramp varmış gibi 2 3 gün gecmiyor yürütüyor resmen 😟