Papatyadelisi 18 haftalık hamısım saglıklı beslenmeye calısıyorum ama olmuyor çalısan bırı oldugum ıcın hergun saglıklı sebze yemeklerı yapıp yıyemıyorum kacıyor bu kılolar bana mı kalcak bebege mı gıtcek bugune kadar 4.5 kilo aldim bir tek ben miyim bu durumda olan ama hamile kaldigimdan beri kahvaltilarim cok saglikli meyvemi sutumu ara ogunlerimi eksik etmem sadece oglen ve aksam kaciyor az ekmek sadece esmer yiyorum yemekler sebze olmuyor ne yazik ki🙆♀️😞 napcam bilmiyorum
babyberry Papatyadelisi boş kaldığınız bir gün uzun süre dayanan zeytinyağlılardan pratik olanları yapıp atın dolaba yeşilliği sebzeleri yıkayıp kurutup kaldırın böyle yapınca hayat çok daha kolay oluyor. Bir gününüzde 3-4 saat ayırırsanız tüm hafta rahat edersiniz. Ben böyle bir yöntem buldum uzun zamandır gerçekten çok rahat ettim size de fikir olsun
Minnakhamis Papatyadelisi canım ben evdeyim ama eşim öğle yemeğine geliyor bende öğle yemeği yemem gerekiyor e her zamanda hazır yemek bulunmuyor o yüzden önceden pişirip kavanoza atıyorum yiyeceğim zaman çıkarıyorum aynı şekilde çorbayı da böyle yapıyorum hazırca çıkarıp yiyorum belki sizede fikir olur ☺️🌸
Papatyadelisi Papatyadelisi bu hafta itibariyla daha saglikli beslenebilirim dediklerinizi uygulucam gec kalmadim umarim 🙏🏼
baby_mama Bende de aynı dert, sınava hazırladığım için yemek yapamıyorum, evde hareketsiz sadece ders çalışıyorum ve kilolar kilolar.. 😪 imkanınız varsa hareketsiz kalmayın, evde işte hareket halinde olun, yürüyün. Belki bi nebze daha kontrollü olur.