Bucikizim Rüyamda bebeğim karnımda ölmüştü o kadar gerçekti ki çok üzüldüm . zaten sürekli korku duyuyorum belki bilinç altı ama çok korkunçtu siz de bu tip rüyalar görüyor musunuz ?
Esoo0698 Bucikizim Bende gördüm bir kere sabah uyandığımda ağlamıştım 😕Bende çok korkuyorum sürekli elim karnımda hareket etmesini istiyorum böyle böyle 36. Haftaya geldim çok şükür. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Akgl06 Bucikizim bende geçen gece gördüm bebeğimin öldüğünü o korku ile yataktan sıçradım banyoya koştum yüzümü yıkadım o günden sonra uyku girmez oldu gözüme😭allahım sağ Salim kucağımıza alıp hastane kapısından sağlıkla çıkmayı nasip etsin🤲🏻
Bucikizim Akgl06 aminn inşallah çok gerçek gibiydi ya çok üzüldüm hatta 19 haftalık olduğu için doğum yaptıracaklardı düşünün ay çok kötü
Akgl06 Bucikizim gebelikte normalmiş ama sık sık rüyalar görmek hormonlarla alakalı inş bi sıkıntı olmaz
Bucikizim Akgl06 gerçekten sürekli her gece rüya görüyorum bazen bu yüzden uyumak istemiyorum hep kötü rüyalar
prensesannesii_ Bucikizim bazanizin içine baş tarafına gelecek şekilde bıçak koyun. Hamilelik ve lohusalıkta korkuturlamis.
Akgl06 Bucikizim odanızda kuran yada Yasin kitabı bulundurun uyurken uyumadan önce bildiğiniz duaları okuyun Allah’ın izni ile bi sıkıntı olmaz ama dediğim gibi sık sık rüya görmek normalmiş hormonlardan kaynaklı