Adonis01 Arkadaşlar 32+3’üz . Henüz çok ağırlaşmadım ama sırtımda , bacaklarımda ağrı oluyor artık . Kar tatili istiyordum ama bir yandan da ya kayıp düşersem bebeğime bir şey olursa diye korkuyorum . Siz olsanız gider miydiniz ?
Burcinisp88 Adonis01 kar sıkıntı Allah korusun. Benim kızım da çok istedi ama ben olmaz dedim. Düşerim ederim dağın başı
Alperefet Adonis01 normal zamanda bile cesaret edemiyorum sakarım biraz biryerim kırılır diye korkuyorum hep… hiç kış tatili yapmadım bu yüzden hamilelikte hiç yapmazdım korkmasam bile😬
Akgl06 Adonis01 yani olabilir insanın aklına gelmeye bilir bizim gelinden biliyorum ben üşütmüştü doğumu çok zor geçti doktor bile kızdı ona o yüzden sıcak tutmanız daha iyi kendinizi
Kahramankentli Valla canım değil kar tatili dışarda kar yağdı camdan baktım temas bile etmedim kara eşim de izin vermiyor durumun çok da uygun değil bende 32 haftadayım
Adonis01 Kahramankentli Şimdi eleştirenler olacaktır belki ama ben de herkes gibi o kadar bunaldım o kadar sıkıldım ki canım . Ama işte içim de rahat etmedi gitme konusunda .
Mcakir Adonis01 kar tatilimi ? ben covid korkusuna apartman koridoruna kafamı uzatmıyorum. Evde çürüdüm 😅 Asla gitmezdim.
Sedanindenizi Adonis01 Dagin basi buz gibi usutursunuz falan😐 birde kaymak dusmek aman riske atmayin bence
asenatrk Adonis01 bende 32+1 im balkona dahi çıkmıyorum son zamanlar zaten üşütmemek gerek zatenn sancılar başladı bide soğuk sancısı hiç çekilmez
Havvaozgur Adonis01 kız istanbula iki gün kar yagdida eşim bakkala gitmiyim diye ertesi günün ekmeğini alıp geliyodu🤣