Kedisever3535 Hanımlar 12+3 haftalığım. Hamilelikten önce tiroid,horman, diğer dis merkzlerden yapılan testleri yaptirmistim. Bu zaman oldu hiçbi şekilde test yaptırmadım kan,idrar vs. Sağlık ocagi çağırıyor mu zamanı geldiğinde testler,aşılar icin vs.
Aysentass Kedisever3535 bazen çağırmayabiliyrlar beni çağırmadılar testi istediğin zaman yaptırabilirsin aşı için tarih istersen verirler
Ebrumihrimah Kedisever3535 beni de aramadilar ben kendim aradım asi ne zaman yapacaksiniz diye günün gelmiş gel yapalım dediler sagolsunlar ,😂
Mores Kedisever3535 benimki çağırmadı 11yada 12. Haftamda kayıt oluşturdum Gebe/hemşire odasında. Sonra kendileri iletişim kurdu aşı ve tahliller için.
Kubrasngl Hamileyim diye sağlık ocağına bildir çünkü gebelik takibini sağlık ocağı yapıyo onlar kan idrar testlerini falanda yapıyo sonuçlarına göre idrarda enfeksiyon falan varsa ilaç veriyor bide folik asit ve kan ilacıda veriyo doktor. Ben 7 haftalığım 3 ay sonra tekrar gel kan idrar testi yapıcam dedi. Eğer ilk gebeliğinse aşıda yapıyo tetanos aşısı. Kontrole git ihmal etme
kardelen25_ Hicbi şekilde arayipta kan tahlili idrar tahlili yapalım diyen olmadı. Sadece aşı için arandım. O kadar. Onun dışında takip ettikleri bişey yok maleseff…
Dnzylmz Kedisever3535 aile hekimi ve hemşirenize göre değişebilir ben özelde tahlil yaptırdım pozitif olduğumu öğrendim bir sonra ki gün aile hekimim aradı Ben yeni öğrendim bu ne hız dedim ☺️Tahlil için genelde ben özelde yaptırdıklarımı söyledim onlar kaydetti ama en son bir de biz yapmış olalım buraya gelin dediler aşı takibini de yine onlar hatırlattı
ozge8- Kedisever3535 sağlık ocagindan araniyosun tetanoz iğnesi için aşı karti veriliyor tarihleri içinde yazıyor ona göre gidiyorsun
Sose Kedisever3535 hangi ildesin sağlık ocağının testlerini nerde yaptırdığını bilmiyorum ama bence testlerini ya devlet hastanesinde yada özel hastanede yaptır. Çünkü sonuçları kesinlikle aynı çıkmıyor. Bnm dr um da aynı şeyi söylüyor bana sürekli sağlık ocağında yaptırma diye. Birde testini nerde yaptırdıysan bi daha değiştirme hastaneyi hep aynı yerde yaptır. Karmaşıklık yaşanmasın sonuçlarda çünkü hormon testleri çok önemli
Kedisever3535 Sose izmirdeyim canım. Hamilelikten önce saglik ocağında yaptirmistim onları da bildirdim zaten hatta arayıp benden sonucları istemişlerdi bende sizde yaptrdim demistim. Dünyadan bi haberler. 3 aydır da arayan soran yok
3prensesannesii Kedisever3535 bende sadece ilk ay da yaptırmıştım kan tahlili falan Birde 19 haftalıkken gittim aşı için o zman yapıldı kan ve idrar
Kedisever3535 3prensesannesii ben hamilelikten once hepsini yaptrdim sağlık ocağına da bildirdim hamile olduktan sonra ama 3 aydır arayan soran yok
ozge8- Kedisever3535 ben hic bir tahlil yaptırmadım hastanede yapiliyor zaten hemsire istemedi bende sormadim