Zeynep_S covid testi oldum bikac gun onceden sonra dogum gunu sabah gittim kaydim acildi odaya gittim onlugu giydim hemsire geldi bikac soru sordu, sonra sonda takildi bana odadayken uyusturmadan taktikar, bi anlik sızı seklinde ama oyle acili bisey degil taktiktan sonra sadece surekli tuvaletim var gibi hssettm tubaf bisey:)) sonra damar yolu actilar felan ameliyathaneye indim, spinal oldum bu arada belimden igne yaptilar o ara kollarindan tutuyolar seni ani bi hareket yapmaman icin ama o ignede hic acimadi kendini kasma yeter. Sonra bi sicaklik sedyeye yatirdilar önume perde koydular o ara sohbet ettiler benimle felan, hicbir sekilde aci vs. hissetmiyosun sadece cekistirmeleri hissettim
cok degisik bi his bi ara sedyeden duscem sandm cekistirmeden hahah gormuyosun ya bide:) ama hicbisekilde agri aci yok tabiki sadece dokunmalari hssediyosun:) 15 dk sonra bebegm dogdu gosterdiler o benden once yukari cikti bi 15 dkda benm dikim islemi surdu sonra bende yukari ciktim. 4 saat sonra yavas yavas uyusmam gecti hemsireler giyinmeme yardim ettiler giyindim ilk yuruyus biraz zor evet ama korkulucak bsy degl kendine guven sadece ondan sonrasi kolay zaten. Sadece yatip kalkarken zorluk oluyo, ve surekli gaz cikip cikmadigini tuvalete cikip cikmadgmi sordular. Ben kayisi kompostusu ictim sanada tavsiye ederim bence baya rahatlatti. Bi sure bel agrim oldu 10 gune kadar sonra oda gecti. Yani 10 gun icinde butun agrilarim bitmisti. Uzun oldu kusura bakma sanada hayirli dogumlar dilerm sadece kendine guven herkesin dogumu farklidir tabi ki insallah. Kolay gecer:)