Zeynep_S Merhaba hanımlar, pazartesi sezaryen olacağım inşallah hastaneden de çok bilgi vermiyorlar kayıt yaptırdıktan sonra işlemler nasıl ilerliyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🤗
ArasMom34 Zeynep_S sağlıkla kucağınıza alın kan tahlili korona testi yaptırıyorsunuz her hastane yapıyor mu bilmiyorum sezeryanda zorunlu diye biliyorum ilk doğumumdu beni nelerin beklediğini bilmiyordum aşırı korkuyordum ameliyathaneye kadar güçlü durdum ameliyathanede ağlamaya başladım 🤣 sonra spinal doğumdu zaten 15 dk sonra bebeğimin ağlamasını duydum sormak istediğin sorular varsa seve seve cevaplayabilirim
Zeynep_S -Cansu- evet canım bebek biraz iri dedi doktor bende korkuyordum normal Doğumdan zaten hiç ısrar etmedim ☺️
Selin48 Zeynep_S ne zamandan beri bebek iri dedi doktor ben 21 haftalığım bu hafta gittik bebeğe iri dedi acaba benimde ozmana böyle mi devam eder ?
Fridacathlo Zeynep_S benimki de iri 4kilo ben de oturdum kara kara düşünüyorum sezaryen mi normal denesem mi diye senin bebiş kaç kilo şu an?
Tutimati Salı günü bende doğuma gireceğim doktorum sabah 07:30 da hastanede olun dedi pazartesi günü 00:00 dan sonra birşey yeme dedi 😬
Hyry9004 Tutimati bende pazartesi sabah 07.00 da orda olucam ama bana akşam 22.00 sonra hiç birşey yeme dedi. Çok şanslısın 😂😂😂
Bebek-geliyor Tutimati bende salı sezeryan olucam inşallah ilk mi sizin benim ilk hem korku var hem heyecan 😃
Doruktoprak Tutimati Bende sizinle aynı gün salı hastaneye 7.30da yatış yapılcak gece 12de yemek yeme dedi susarım ama dedim 4 e kadar çok olmamak kaydıyla içersin dedi🤭
Zeynep_S Tutimati teşekkürler 😊 sabah 7 de gidicez ama acaba doğum tahmini saat kaç gibi olacak bebeklere kaçta kavuşacaz ki 🤗
Tutimati ArasMom34 hayırlı olsun atlatmışsınız darısı başımıza inşallah sanırım bu sefer bende ağlıycam ilk doğumum apartıpar olmuştu erken gelince olayın şokundan ağlayamamıştım😁
Bebek-geliyor ArasMom34 spinal ve epidural farkı nedir ve ben en çok uyuştuğumu bende hissedecek miyim onu merak ediyorum kimisi karnına bastırıyor kusma isteği geliyor diyor kimisi dokunduklarını hissediyorsun diyor çok değişik his 😃
Tutimati Covit testi istediler benden Pazartesi covit-19 testi yapılacak,dün yani cuma günü genel anestezi ile konuştuk tansiyonuma vs baktı boy,kilo ölçümü yaptı ve bir kaç soru sordu,kan tahlilleri yapıldı,salı günüde yatışım yapılacak
ArasMom34 Tutimati benimde aslında öyle oldu kontrol diye gittim doktor acil doğuma alıyoruz dedi bir kaç saat içinde doğum yaptım sanırım beklemediğin an daha güzel ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inş 🙏🌸
Tutimati ArasMom34 çok teşekkür ediyorum Amin tüm doğuma girecek olan annelere,Rabbim doğum yapan annelere de sağlıkla büyütmelerini nasip etsin 🙏🏻
Tutimati Hyry9004 sizede rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşun inşallah ben sanırım yemeden ziyade gece hiç uyuyamayacağım bu yüzden de 00:00 ı geçince saat bayağı bir zorlanacağım😁
Blablabla35 Hyry9004 sezeryan olucam bana da sabah 6 dan sonra Bişi yeme dedi dr neye göre söylüyorlarki acaba
Zeynep_S Bebek-geliyor çok tuhaf ama hiç bişey hissetmiyorum ne korku ne heyecan tek hissettiğim karnıma çok alıştım bebeğin ordan gitmesini hiç istemiyorum 😁
ArasMom34 Bebek-geliyor ilk uyuşmadıki diyorsunuz hemşire ayağını kaldır diyor aaa bir bakmışsınız ayak kalkmıyor belden aşağısı gitmiş 🤣 zaten paravan koyuyorlar hiç birşey görmüyorsunuz çocuğu çıkardıktan sonra hafif bir çekiştirme oluyor onu hisettim mide bulantısı işine gelince ben karnıma bastırma hissini falan anlamadım ama suni sancı veriyorlar ondan mide bulantısı oluyor 3 kere veriyorlar oan hafif bulanır gibi oluyor geçiyor epiduralde spinalde omurilikten vuruluyor biri zara diğeri zarıda geçip sıvıya enjekte ediliyor
Tutimati Bebek-geliyor yok canım benim de 2. Doğumum ilk bebeğim 36+2 de 15 tane hurma yedim diye (ben hurma’ya bağlıyorum) açılmam ve nişanım gelmişti apartopar oldu diye sanırım olayın şokundan mal gibi doğuma girmiştim😁şimdi kızım 4.5 yaşında 2. Bebeğimi bekliyorum 38+2 yiz şuan Salı günü 2. Kez doğuma gireceğim sanırım şuan daha tedirginim oysaki ilk doğumum çok eğlenceliydi doktorum zaten gözüm kapalı güveneceğim tek insan birde ilk doğumum da eşim yanımda elimi tutuyordu şimdi pandemiden dolayı almıyorlarmış eşleri🙁