Bsra_blc Merhaba anneler 🌸 size bir sorum olucak, geçmeyen baş ağrım var ensemden başıma başımdan gözüme doğru vuruyor aynısını yaşayan var mi neyden dolayı oluyor ve ne iyi gelir?
Tanem20 Bsra_blc iki gündür bnde sizin gibiyim ilaçlarım çok diye ağrı kesicide içmek istemedim ama en sonunda mecburen içmek zorunda kaldım ama yinede geçmedi varsa öneriler bnde alabilirim
Grlzynp Bsra_blc canım bende aynısını yaşıyorum tansıyon kaynaklı olabılır belırtıler aynı tansıyon aletı al ve devamlı ölç düşük ve yüksekse bildir doktoruna bana magnezyum baslattı bıraz ıyı oldum tabı doktoruna danıs gecmıs olsun
sedefyrs1101 2 gündür geçmeyen baş ağrım vardı ilaç da kullanmadığım için dayanılmaz hal aldı kendime okuttum meğerse göz varmış geçiverdi hemen 🤷♀️
Bsra_blc Grlzynp tansiyondan şüphelenmedim değil canım tansiyon aleti yok evde alıp yapıcam takipi teşekkür ederim sana da geçmiş olsun 😊
Dilara1903 Bsra_blc sağlık ocağında ölçtürün bir süre. Benimde başım çok ağırıyordu.doktorum yüksek tansiyondan şüphelendi. Tansiyon takibi yaptım, tam aksine düşük çıktı. Düşük tansiyonda baş ağrısı yapabilir dedi
Bsra_blc Dilara1903 çok geçmiş olsun, bende bi takip edim dediğiniz gibi .. siz kaç haftalıksınız bu arada?
NafiyeSara ay kızlar bende 7 haftalık oldum ve başim cok ağrıyor resmen tepesi tam. okadar ağrıyoki bütün gün yatırıyo beni belki mide bulantımın sebebi bile baş ağrısıdır diye düşünmeye başladım allahım yardım etsin 🤰🏼
gizemsahan0 Bsra_blc ben yaşıyorum canm enseden geliyosa tansiyonu çıkmıştır benmde tansiyonun bir iniyo bir cikiyo çok önem li bı durum sakın hafife alma tansiyon yüksekliği bebeği bogabilir çok dikkat et
Bsra_blc Dilara1903 bende de ta başlardan beri var, doktoruma söylemiştim migren olabilir diyip geçiştirmişti
Dilara1903 Bsra_blc benim zaten migrenim vardı ama bu kadar sık ağrım olmuyordu. Doktorum sadece parol alabilirsin eğer ağrın çok artarsa nörolojiye görün demişti. Neyseki parol işe yarıyor🙏