Sahika8989 37 haftalik hamileyim surekli bebek iki gundur bi yere toplaniyor belime kadar iktiriyor iceride gerinip duruyor gece gunduz uykum kalmadi mahvoldum sizindemi boyle
Bebek-geliyor Sahika8989 dinlenerek geçiyorsa yalancı sancı oluyor bu yaşadığınız 37+2 deyim aynısı bende de oluyor.
enise2017 Sahika8989 aynı sorun bende de var yanlız değilsin 🙋🏼♀️ Bi hareket ediyor iç organlarım parçalanacak kasıklarım patlayacak büyüdü artık sığamıyor anlıyorum da bu kadar kasılması can acıtıcı..daha doğumuma 16 gün var geçmiyor zaman kızlaarrr hayırlısı ile gelsin ağrıdan sıkıntıdan gına geldi 😒
Sahika8989 Brokoli42 mahvoldum inan agrisindan sizisindan agliyorum wcye bile zor gidiyorum sanci gibi degil haftaya carsamba sezeryanim var gidip biticek ama gercekten cozum yolu bulabildinizmi
Sahika8989 Bebek-geliyor valla canom dinlensende yurusende bi koyuyo allah selamet versin 😂 pozisyon degistirmekten yoruldum yeminle
Sahika8989 enise2017 benimde 17 gun aramizda bir gun var ben carsamba gunu sezeryana alinacagim ikinci ilki boyle degildi tamam baslarda cok kotuydu ama bu ona bin basar ayni seyleri hissediyoruz demekki ay icim bir parca rahatladi doktora gitsemmi dedim gitsem napcak adam verdi gununu zaten 😔😁
Sahika8989 elisa_ aynen az kaldi galiba seninde kurtulucaz disarda daha iyi icerde kalmasondan bu kadar agriyi kaldiramiyorum
enise2017 Sahika8989 aynen bende sordum bu durabilecekmi o kadar dedim 😂 sanki içimi yarıp karnımdan çıkacak gibi .. bi sorun olursa zaruri, beklemeyiz merak etme dedi Dr , hayırlısı cnm benimde 25 Şubat doğum günüm denk getiremedim kısmet artık 🌸
elisa_ Sahika8989 evet aynen öyle 38+4 deyim, hem korkuyorum Nasıl bir doğum yaşayacağımı bilmediğim için hemde heyecan var çocuğumu görmek istiyorum artık ve eski halimi çok özledim 😂 yüz üstü yatmak istiyorum
Zisanmery Sahika8989 benimde 36+6 dönmüş totosunu kaburgalarıma bi dayıyor aman Alalhım asla dönmüyor öyle bi ağrı sanki dayak yedim kaburgalarım kırılmış gibi artık doğsun diye gözlüyorum vallahi çok daraldım bunaldım bi doğsunda en azındna karnım rahatlasın
asenatrk Sahika8989 32 haftalığım benimde sürekli öyle nst çekildim güzel çıktı yön değiştirdiğin zaman geçiyor zatenn