Medis07 Merhaba 19 haftalık hamileyim 3 lü tarama testim de AFP değerim 3.68 çıktı 2. Test yapıldı oda 3.30 çıktı yüksek yani Buda bazı sorunlar olabilceğine yok gösteriyor pazartesi detaylı ultrasona gideceğim böyle bi sonuçla karşılaşan oldu mu
Busraaa5 Medis07 benimde 3 lü tarama testimde AFP değerim Yüksel çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda hiç bir sıkıntı çıkmadı şükür. Doktor herşeyden yükselebilir bu değer dedi. İçini ferah tut Allah’ın izniyle inşallah herşey güzel çıkar
Medis07 Busraaa5 ay inşallah sizin adınıza da çok sevindim pazartesi bende güzel sonuç alırım umarım normalde de takıntılı biri olunca kaç gündür iyi değilim psikolojik olarak
Medis07 Dlkozrmk sanırım bu test AFP mom dedi bana doktorum size herhangi birşey dedi mi bu değerle ilgili doktorunuz
Medis07 Nergsozdemr aynen pazartesi giricem inşallah güzel sonuç olur bu kadar yükseklik olabiliyor dedi doktorum ama işte düşünmemek elde değil
Snsksis Merhaba kizlar benimde hcg degerim yuksek cikti perinotolojiye yönlendirdi doktor downsendromu riski olablr dye bununla karsilaasan varmi aceba degerim risk grubunun altindaymis ama yinede dusunuyorum