Melikeceren Sevgili forum üyeleri anneler ve anne adayları son 1,5-2 saattir belimden kasıklarıma doğru ara ara giren regl sancısı gibi ağrılarım var geçer diye uzandım ama geçmedi ılık duş aldım geçer diye yine geçmedi acaba doğum sancısı mı bilgisi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi henüz daha 34 haftalık onun için biraz tedirginim 😔
Selinnn06 Melikeceren bende senin gibi sancılarla geldim dün sabah ve Buraya geldiğimde sancılar yükseldi bu sabah 10:43 de doğumum gerçekleşti normal olarak. İyikide evde daha fazla vakit kaybetmemişim
Minisannesi2904 Melikeceren bende o haftada gittim bağırsaklarımdaki gaz problemi yüzünden öyle olmuş sancım çıkmadı kasılmam bile düzensizdi ama sanki doğurcakmış gibi hissetmiştim
Busbus58 Melikeceren yani benmde sancılarım oluyor yalancı sancı diye önemsemiyorum 35. Haftam benmde. İçine sinmeyen şeyler varsa tabiki gitmelisin
Melikeceren Selinnn06 teşekkür ederim bilgi için bende aynı şekilde hastaneye gittim vakit kaybetmeden ve şuan hastanedeyim en son 2cm açıklığım olduğu söylendi doğumu durdurmak için ilaç başlandı bakalım işe yarayacak mı🤷🏻♀️Sizin bebek kaç kilo doğdu kuveze mi aldılar yoksa yanınızda mı acaba
Canan27 Melikeceren o ilaçlar fazla uzatmıyr Eğer miniğin geleceği varsa benm ilk kızım 34+5de geldi sancıyla başladı doğum geciktirici ilaç verdiler sabahın a suyum geldi 4_5 saat sonrada doğum oldu. Rabbim tek nefeste kurtarsın canım sağlıklı bir şekilde bebeğin ve seni.
Selinnn06 Melikeceren canım 2300 doğdu cok şükür küveze almadılar su yanımda uyuyor ☺️ Benimde öyle durmadı hap verdiler saatlik ağrı kesici serumlar verdiler ama sancım hicbiseklde durmadı ☺️
Melikeceren Canan27 ilaçlar açılmayı durdurmadı şuan açılmam 4cm oldu ana sancı hafif çıkıyor ilaçlardan mı acaba diye düşünüyor doktor da doğum olabilir diyor eve göndermiyor
Canan27 Canan27 küveze almadı lar Ama 4 gün sonra sarılıktan yogun bakımda yatıp kanı değişti kızımın zorlu bir süreçti.
Melikeceren Canan27 biz şuan 2600gramız acaba küveze alırlar mı bilmiyoruz 🤷🏻♀️Tabi daha tekrar açıklık kontrolü yapılmadı ve ben nedense tüm gece hiç uyuyamadım 🤦🏻♀️
Canan27 Melikeceren ciğer geliştirici iğne serum vurabilirler. Kilodan çok cigerlerinn durumu önemli canm küvez için.
Nurov Benimde bunara sancılarım oluyo ama ağırlaşmadan geçiyo diye doktora gitme gereği duymadım, belki sizin de öyle normal sancılardır, doktorum son haftalarda bebeğin alıştırma yaptığını normal olduğunu söylemişti sakin olun kendinizi dinleyin bakalım
Melikeceren Nurov çok isterdim öyle olsun ama 2cm açıklıkla yatışım yapıldı ilaçla durdurmaya çalışıyorlar bakalım durursa durmazsa da bebeğim gelecek bakalım ☺️