Ahsenkubratirtil Bittercikolata sen bence bunca yoruma travelden vazgeçmelisin artık çöp oluyor resmen hantallıktan başka birşey değil ☺️🙏🏻💕 güvenerek alabilirsin önemli olan içinde sağlıklı ve sizinde sağlıklı kullanabileceğiniz bir araba olması ☺️🥰
elifravza Bittercikolata tam yatar pozisyonda olanlar var kullanılabiliyor, ilk birkaç ay bebek arabasına ihtiyaç duymamıştım ben,kanguru ile taşımıştım bebeğimi
Haticearen Bittercikolata ben pusetinini aldım da arabasını biraz daha sonra alacağım gayet güzel puseti
edakyconal07 Bittercikolata bencede ön tarafı eski tip vebek arabalarına benziyor ben travel tipi olandan aldım arabamizin bagajida geniş olduğu için tekerlekleri ise sokup takabilirsiniz bence
Bittercikolata edakyconal07 bizim de arabamız var taşıma sorun değil eşim bunun sağlam olduğunu travelin kötü olduğunu düşünüyor delirtti beni ya
Sezensu Bittercikolata Ben prego quantum kullanıyorum çok memnunum ama mutlaka bi baston araba şart yani ağır bi araba markete giderken onu almıyorum mesela ablamın bebeğinden kalma baston bu tarz bi araba vardı onu kullanıyorum gezmeye bi yere gideceksem travel sistemi alıyorum evet çok şık ve sağlam ama pratik değiller o yüzden bence bu güzel bi araba..
kbrvrl Bittercikolata iyiki bunun almışsınız ben ilk çocuğunda travel aldım 6 ay sadece kullandım arabamın arkası bütün olmadına rağmen zor sığıyor hiç ama hiç rahat değil taşıması ölüm gibi çünkü iki parça halinde kullanıyorsun benim evimde asansör yok arabayı aşağı indiriyorum kuruyorum sonra gidip yukarıdan çocuğu alıp aşağı iniyorum düşünün o kadar büyük ki onla inmeniz imkansız gösteriş derseniz çok havalı duruyor ama çocuğu kucağınıza aldıktan sonra o gösterişi istemiyor bile insan o yüzden bence iyi yaptınız bunu alarak 🥰
Sezensu kbrvrl Siz biraz da zor bi travel almışsınız sanırım bizde prego var 3 aydır çok kolay kullanıyorum travel olmasına rağmen taşıması çok rahat tabi asansör olmasa zor olurdu ama ben memnunum 🤗
gokhansevval Bittercikolata biz satın aldık ama daha kullanmak nasip olmadı ben çok beğendim herşeyi ile ❤️
Minikannebsr Bittercikolata biraz önce aynı markanın şikayetlerini okudum ve hemen vazgeçtim tekerlek çıkması yırtılma pusetin oturmaması falan. Yolda giderken puset çıkmış bir bebek düşmüş Allah korusun. Kullanıcı yorumlarını şikayetleri falan okumadan karar vermeyin derim.
Bittercikolata Minikannebsr geneli memnun ama bilmiyorum ve dışarı çıktığımda da çoğu insanda görüyorum bu bebek arabasindan
060631 pink_dream25 Fiyat doğru, model olarak paylaştım, bize hediye geldi yani ailemiz tarafından alındı, yurt dışındayız.
MinnakLiva Bittercikolata travel sistem, normal arabası olanlar ve sık seyahat edenler için canım puset arabada sabit kalıyor iskelette bagajda, biz sık tatile falan gittiğimiz için çok işimize yaradı, yani puseti eve getirmek yok o arabanın mantığında 😊