kbrvrl Sezensu bilmiyorum benim ki wallegro Q5 baya olumlu yorumu vardı aldığımda araştırarak almıştım ama bana göre yaşanılan yer de etkiliyor sürekli market için indir kadır yapamıyorum ben açıkçası arabanın arkasında sürekli eşim işe giderken oda gidiyor öyle kalıyorum 😂😂 avm tarzı yerlerde çok rahat oluyor bizim de yaşadığımız yerde malesef avm olmadığı için ve mağazalar çok küçük olduğu için hiç kullanışlı olmuyor 😌
Sezensu kbrvrl Haklısınız ben izmirdeyim zaten yollar yerler dümdüz asansör var market için kanguru kullanıyorum genelde ondan kullanışlı geldi bana ama tabi sizin de dedikleriniz doğru 🙏🏻🙏🏻
remkocc Bittercikolata görünüş olarak falan aşırı bayılıyordum alicaktim çevremde kullanıp memnun kalmayan çok kişi vardı çok ağır zor oluyor katlamasi taşıması falan gibi hatta çevremden istiyosan bizdekini al biz kullanmadık diyen de çok oldu bunu ablam tercih etmişti yeğenimi de onunla çok taşıdığım icin bende az çok biliyorum rahattı o yuzdeeen ay çok uzun oldu 😂😂
Bittercikolata remkocc ahhahaha ay olsun bende travelden vazgeçmek için böyle şeyler duymak istiyorum😂😂
remkocc Bittercikolata istediğin cevap bende işte al kız cebine de yarar 😂😂 ama sadece ben puseti gereksiz görüyorum çünkü travel sistem gibi takılıp cikarilmiyor o yüzden almadım 😁
Bittercikolata remkocc evet fiyatı da uygun da ne biliyim ya travelin pusetine hevesim vardı kaldı eşimin yüzünden 🤦🏻♀️
remkocc Bittercikolata vallahi bende sırf pusetli şekli için çok istemiştim çok güzel duruyor çünkü ama çocuk olunca ki yeni doğum yaptım herşey gorsellikten çok kullanıma bakıyor canim
Merel 060631 Hollandada mi kaliyorsunuz eger almadi iseniz ve dogumunuz nisan dan sonra ise nisan ayinda ve Ekim ayinda Prenetal da buyuk indirim oluyor ozamani bekleyin derim ben 🙈 Ben ne yazikki faydalana miyorum cunku dogumun nisan ayinda
060631 Merel Çok teşekkür ederim, amcası hediye aldı, doğumu beklediğimiz günlerdeyiz. Her an gelebilir 😬😄🤩🥳Rabbim sizi de Nisan ayında sağlık, huzur ve mutlulukla hayırlısıyla evladınıza kavuştursun 🤲🏻🧿♥️🌷
Merel 060631 Güle güle kullanin 🙈 Simdiden bebeginiz hayirli olsun bana az daha var ama size cok az kalmis heycanli gunler 🤰🏻