Minnos87 3 hafta sonra detaylı ultrasyona gireecegim fakat nerde yaptirdiniz sizler kimi onerirsiniz acaba?
Kuzey61 Minnos87 kendi hastanem 580 lira fiyat verdi. Ben ilk hamilelğimde de tercih ettiğim Hasan Urcu’ya gittim radyoloji uzmanı. Normal ücreti 400 tl nakitte 350 tl. Bir adet bebeğin yüzünü (eğer gösterirse ki uğraşıyor görmek için) resim,doktora vereceğin rapor ve CD veriyor.
tomrish Minnos87 Perinatolog ve prof. Mehmet Şimşek ve Hasan Urcu en çok bu iki doktorun ismini duydum. Detaylı ult. Yapan doktorun perinatalog olmasıda önemli bir araştırın.
iremibrahim Kuzey61 iyi ki bu yorumunuzu gördüm şimdi aradım 50 lira bana kaldı 😂 350 liraymış nakit 🥰
crescent_ Minnos87 ilk hamileliğimde Radyolog Hasan Urcu, ikincisinde Perinatolog Mehmet Şimşek tercih ettim. Hasan Urcu :350 ₺ , Mehmet Şimşek: 400 ₺ nakitte. Kartta değişiyor tabi. Her ikisinden de memnun kaldım. ✌🏼
1mervetezer Doktorum üniversiteye yönlendirmişti perinatoloji bölümünde Cem beye çok ilgiliydi 260 TL gibi bir şey ödedik
iremibrahim Minnos87 350 ödedim canım konuşması denilen gibi çok zor anlaşılıyor CD’yi defalarca izledim bi rapor bi CD bi de renkli ultrason resmî verdi ama çok iyi işinde cidden çok detaylı ayrıntılı baktı 25-30 dakıka sürdü sadece konuşulması cok içten biraz zor anlaşılıyor ama bebeğimi izlemekten pek dinletemedim zaten CD’den dinledim 😂
ElaCAN07 Uncalı meydan tıpta yaptırdım 250 TL ☺️ Bir sonraki ay tekrar muayene etti ücrette bidaha vermedim. Baya ilgili rahat bir doktordu 😘
Minnos87 iremibrahim bende bugun aradim 400 tl dedi telefondaki bayan cok kararsizim ben ya nereye gidecegim konusunda
Kuzey61 iremibrahim hahaha buna çok güldüm benim yiğenlerimde dahil ona gitmiştik hep e şimdi birde 2. ye gittim o yüzden çözdük artık anlıyoruz konuşmasını🙈
iremibrahim Minnos87 kart 400 nakit 350 bana da o şekil dedilerdi telefonda sonra düzelttiler eğer imkanınız varsa ibrahim inanç mendilcioğlunu öneririm bana 2 kere üniversitede denk geldi öle bi doktor görmedim o da yapıyormuş ama 600 lira çok pahalı 😞