hanibazen leylosule ayy kızmayın doktor iyi dediği halde kilo kıyaslayanlara inanamıyorum o yüzden ufak bir şaka yaptım :(
Ncmtntuuba ayseeerl13 ben 32 de gittiğimde bebeğin 2200 gramdi smdi 34 oldum henüz gitmedim şuan naisl blmiyorum.
Lemonade ayseeerl13 benim 34te 2850ydi benimki de çok 😕 çok olması iyi değil bence ciğerleri gelişsin sağlıklı olsun da zayıf olması daha iyi normal doğum isteyenler için 👀
SimliKelebek hanibazen henüz o kiloya ulaşması için çok erken değil mi? Bende 20.haftadayım ama ben bile 2 kilo kendime ancak aldım bebişin 2 kilo olması için daha zaman var gibi 🙂
ogretmenanne16 Aysentass beyin olmadan organları nasıl çallışıyor? Dalga mı geçiyorsunuz ya da mübalağa mı yapmaya çalışıyorsunuz? İkisi de çok kırıcı el kadar bebeye beyin yok demek 🙄
Aslihan16 Aysentass inanmıyorum size örneğe bakın 🤭 nasıl beyni olmayan çocuk doğar !!! Ya da doktorlar Nasıl der ne saçmalık ya dicek bişey bulamıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Aysentass ogretmenanne16 doktor bu şekilde söyledi ablamın bebeği küçük doğdu kuvöze alınacaktı ablam ağlıyordu doktorda bu şekilde söyledi ben de size aktarıyorum aynen ki dediğiniz gibi diğer organlar çalışmadığı için 4 kiloluk bebek kuvözde yatıyor zaten