[silindi] Burcinelmas yol yakınken azaltmaya başla ama aniden azalt önce 10 sonra 5 değil direkt 2ye düşür
Rbkny Burcinelmas azaltıyorum normalde günde 1 veya 1 bucuk paket içerdim ama 8 haftalıgım günde 5 tane felan anca içiyorum zaten zaman ilerledikçe mide bulantısı başladıkça istemsizce tiksinmelerde başlıyor inanki içmek istesen bile içemiyorsun
Havvaozgur Burcinelmas günde 1 buçuk paket içerdim öğrenir öğrenmez bıraktım zorlandım baya bi o sıralar tatil planımız vardi hem valiz hazırlıyor hemde içemiyorum diye salya sümük ağlamıştım şimdi 35 haftalık olduk bile hala canim istiyor ama bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum 😁
esrosSs canım nikotini en düşük ile bıraktım çok şükür artık aklıma bile gelmiyor. marlboro touch white. çok hafif sgara içtiğinden bişey anlamıyorsun zaten sonra da bırakıyorsun 😌
sedefyrs1101 Günde 1 tane, çok canım isterse 2 tane içiyorum. Baş ağrısı ve sinirlilik dışında sorun olmuyor aklıma geldikçe sakız çiğneyip yemek yiyorum 🤷♀️
Armindia Mom97 Bence hiç öyle birşey yok benim hala çokkk canim istiyor ama içmiyorum bebişimin sağlığı için