[silindi] Busbus58 belki post sahibi senden daha insancıl olduğu için kalp kırmak istememiştir tatlım hassas dönem dediğim de hamilelik galiba sen hamile değilsin dalga geçmek için giriyorsun gördüğüm her postta herşeye muhalefet oluyorsun
Busbus58 [silindi] ah kıyamam ya bende hamileyim . Hassas dönemmmiş yazıkkk 😒😒 abartmayın sadece hamilesiniz git kocana at tribini
[silindi] Busbus58 tek başına kendini savunamıyor musun neyse sen eğlence için buradasın belli ben eğlencen olmiycam ha bide burada da birisi bulaştı diyorsun ya demek ki her postta bi yanlışın var boşu boşuna kimse kimseye bişey demez burada
Busbus58 [silindi] ayy kıyamam ya ben eğlence için burdayımda sen dünyanın tüm yükünümü aldın geldin delimine😄😄 hamilesiniz sadece amansız hastalığa yakalanmadınız😉😉😉 yoo ben oda eğlensin diye çağırıyorum 😄😄
Maviyesil121212 Kubra1- padişah soyundan mı geliyorlarmış 😂😂 ikisini de yasamak icin erkek isterseniz amenna da neyin baskısı hangi devirde yaşıyoruz
[silindi] Busbus58 he bide kelimelerine dikkat et fotoğrafın falan anonim değil deli falan sen kimsin?
[silindi] Busbus58 Allah’ım gene hassaslıktan bahsediyorlar yahu biz niye hassas değiliz. Dalga geçtiğini zannediyorlar da değil yahu değil tuhaf şeyler bunlar buradakiler sana hangi vasıfla cinsiyet tahmininde bulunsun
Busbus58 [silindi] hoşgeldin canım 🥰😃 hassas dönemiymişte ben eğlencesine yazıyormuşum hamile değilmişim😄 hamilelik ney Allah aşkına ya hamilesin sadece bu kadar 🙄🙄🙄
[silindi] Busbus58 farkında değiller ne kadar güzel bir şey aslında tadını çıkarsalar benim başımdan geçen pişmiş tavuğun başından geçmedi ama yine de hamileliğimi hastalık olarak görmüyor yine gülüyorum eğleniyorum
Busbus58 Kubra1- sen eğlenmene bak tatlım takılma gereksiz insanların yaptığı gibi saçma sapan şeylere😊😊 tadını çıkar hamileliliğin
[silindi] [silindi] uğruna tartışmaya girdiğiniz kişinin umursamaz olduğu belli neden başkası için tartışmaya gidip olaya dahil oluyorsunuz? Ona gitmesi gereken laflar size gidiyor bence değmez arkadaşın üslubu hiç hoş değil deli vs
Kubra1- BtlMlkNz çıkıntı var ona göre mi tahmin ettiniz peki 🙈🙈🙈 doktor kıza benziyor dedi de bende erkek hissediyorum ya