eses58 bende bu konuda size bir mucize bir umut olayım inşallah.
Son sat 15 Eylüldü 22 eylüle doktor gün verdi hsg için hormon testi falan hepsi düzgündü doktor pek yaptırmak istemedi hsgyi yaşın daha 22 tüplerin tıkalı olamaz dedi ama bi bakalım dedim 22 Eylül gün verdi hiç gitmek istemedim gene olmıcak diye neyse çektirdim ettim anestezisiz yaptırdım sonra sonucu doktora gösteremedim hiç e nabızdan baktım bi sorun yoktu herşey normaldi sonra dediğim gibi doktora gösteremedim randevu bulamıyordum ama Internet’ten durmadan okuyorum hsg sonrası hamile kalanları dedim sonra İrem heveslenme üzülcen diye sonra 12 Ekim adet olmam lazımdı ama bazen 2 3 gün geçiyordu sonra tabi belirtiler vardı ama adet olcam diye yoruyordum hep 14 Ekim’de sabah bi kalktım af edersiniz sanki kasapta kalktım her yer kan kokuyor direk tuvalete koştum dedim adet oldum galiba baktım adette olmadım erken gebelik testi aldım hemen işe giderken test yaptım silik çizgi hemen kan vermeye gittim sonuç 82.42 🤗🤗 o anı anlatamam çünkü umutumu kestiydim artık bu arada hsgye girmeden önce eşime sarılıp çok ağladıydım ağlayarak aramak istemiyorum Rabbim kimseye ağlayarak aratmasın anne olmak istiyorum artık diye 😞 ve hep dua ederim hala daha rabbim kimseye ağlayarak aratmasın isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻