arzuublm Tugba__- valla biraz ters gibi burcu hanım çok müsaade etmiyor konuşmama ama iyi bilgilendirmesi VS ben sadece sezeryan dan çok korkuyorum inşallah sezeryan meraklısı Bi doktor olmaz
hamileana arzuublm işinin ehli olan doktorlar aslında kemik yapısından bile anlıyorlar başka doktorada gidin isterseniz
arzuublm hamileana 12li tarama testindeki radyoloji doktoru kız diye tahmin etti degişmez dedi hatta ama herkes degişir dedi bakalım 18. Haftada belli olur
Tugba__- arzuublm Ben soruda soruyorum bi şikayetin varmı diye de soruyor aslında konuşuyorum baya 😊 ilk randevumda bana normal doğum öneriyoruz demişti ilk doğum için
Tugba__- arzuublm ınşaallah allah izin verirse bir sıkıntı olmassa pozisyon falan ters olmassa ben normal için bekliycem devletede görünurum ole birşey olursa son aylar en azından fikir oluşur 😊
3106 arzuublm al bendende okadar kaç defa gıttık gostermıyor kendini sürpriz bebek oldu mınnak havucum
Havvaozgur arzuublm vişne suyu iç canim içeri girmeden bi 10 dk önce falan benim oğlumda yüzünü göstermiyordu hiç artik hep vişne suyu icip giriyorum birde gülümsüyor 😁
Sumsumm arzuublm masallah nasi tatli yatiyor oyle annesi. Ben oglan bebege benzettim. Yakinda gorursunuz insallah