arzuublm Çok inatçı ve tembel bir bebişim olacak bir türlü göstermiyor kendini :))) https://resmim.net/i/8mmhJ
Beyzan arzuublm kaç haftalık bu inatçı bebiş. Bana erkek gibi geldi kafasını kendi oğlumunkine benzettim gerçi yakın çekim diye de öyle çıkmış da olabilir.Sağlıkla gelsin inşallah ama annesini de çok merakta bırakmasın göstersin pipisini kukusunu🤭
annebali12 arzuublm 16 haftalık olduk bizde 11 12 13 14 15 16 haftada dahil her gidişimde kafasından başka bi yerini göstermedi yavrum 😁 Çatlıyorum artık çikolata da yedim tokta gittim bana mısın demedi haftaya kaldı işimiz
Soe arzuublm ya hiç bir ultrason fotoğrafına yorum yapmam anlamam zaten ama nedense bu tatlış bana kız gibi geldi
pozmen arzuublm bir sonraki gidişine çikolata ye benimki de göstermiyordu çikolata yiyince net görüldü çünkü hareketlendi :) tavsiye ederim.
Mercimeginannesi123 arzuublm 14se iyi ben 30a doğru öğrendim 32 de de doğum yaptım kuzum benim gibi olmazsın ins :D
Tubakrblt arzuublm daha 14 haftaliksin gayet normal daha görünmemesi bence benim oglum 17. de kizim 20. haftada gösterdi
Sermec27 arzuublm oğlum 13 te cok hareketliydi doktor bakamadı hatta ense kalınlığını bile zor ölmüştü 17 haftada direk ultrasonu koyar koymaz gösterdi pipiyi 17 de belli olur tahminimce 🥰
annebali12 arzuublm vişne suyunu denicem bu gittiğimde o oynatıyormuş aklında bulunsun. Bide öksürecem çook çoook 😁
Acemi_anne04 arzuublm canım bitter çikolata ve vişne suyu iç o zmn bebek daha hareketli oluyor benimde hep uyuyordu doktorum onları yersen hareketlenir dedi
arzuublm Sermec27 Bi dagakine artok 18 haftalık oluyorum zaten artık göstersin yahu patlıyorum meraktan 😀😀