Semrakrbck Kızlar ben babynest almayı düşünüyordum sonra herkes reflü yatağının daha kullanışlı olacağını söyledi. Bugünde babynestli reflü yatağı gördüm ikisi bir acaba kullanan var mı
Haticeyuce31 Semrakrbck kuzum benim bebegimde refleks vardi ama ona rağmen ben reflu yatagi almadım babynest almıştım oda gayet memnun kaldığım.bir urun oldu herkesede tavsiye ediyorum tabi herkesin düşüncesi farklıdır.. arkadaşlarım falanda kullandi memnun kaldi simdi 2..bebeğimi bekliyorum ondada kullanicam inşallah onunda yastığı falan var ve kenarlari korunaklı falan olduğu için yatması etmesi daha iyi olur benim görüşüm o yönde 5 ayına kadar kullandım ben oglumda
Bsmlh Semrakrbck ben babynesxt yaptırdım içine koydukları yastıgı en alta koyarsam yüksleiyor reflü yatağı gibi komple setı çok uygun yaptırdım sayfası babynestsepeti sayfaları adanada ama çok güzel geldi
maviruya Semrakrbck Ben babynest aldım ilk tecrübem olucak bakalım. Ama herkes babynest önerdi o yüzden aldım
Ozge-16 Doğduğu ilk günden beri reflü yatağında uyuyor bebeğim. İçinde taşıması da kolay ayrıca kesinlikle tavsiye ediyorum. Gaz, kusma vb sorun yaşamadık çok şükür
Mom092 Semrakrbck ikisinide aldim ilk 3 ay reflu yataginda yatiracam suan yatiyor halinden memnun😂 3 aydan sonrada babynesti kullanirim
mrsbiyolog https://www.yatasbedding.com.tr/juno-bebek-yatak-36930 Nette reflü yataklarını araştırırken görmüştüm. Hem babynest hem reflü yatağı imiş. Düşünen olursa diye link bıraktım.
Eylul58 Semrakrbck Babynestin altına destek koyarsan reflü yatağına gerek kalmaz diye düşünüyorum ben öyle yapacağım kismetse
Semrakrbck Eylul58 ayy kafam çok karışık bide ben babynesti beşikte de kullanmayı düşünüyorum acaba reflülü babynest sığar mı
Eylul58 Semrakrbck Bende hem yanımda yatakta hemde sepet besiğine koydum simdilik, dediğim gibi altina yastik koyarsan hafif yükseltmek icin reflüye gerek kalmaz bence