Edahamdi123 Kızlar 25 haftalık hamile olan annişler ve 25. Haftayı geçmiş olanlar bebeğinizi çok hissediyor musunuz her saat ya gün içerisinde sürekli hareketli mi şüphe duymam gerekiyor mu hareketsiz olunca 😌😌😌
Fundogan Edahamdi123 canım herkes de belki Farklı olabilir ama geçen hafta pazar günü iki gün hissetmedim acile gittim sırtı dönük makat gelişli dedi doktor yani normal di hersey ama ben çok endişe ediyorum hemen bişey mi var falan gibi ama aslında normal olabiliyormuş
Tatliskoo Edahamdi123 28 haftadan sonra duzene giriyor canim bu haftalarda duzensiz olmasi normal endise etme
058elf Edahamdi123 canım 28. haftaya kadar normal olabileceğini söylüyolar gün içinde hareketleri az da olsa korkma benim kızım dün gece maşallah kıpır kıpırdı 26 haftalığız ama ondan önceki günler bazen hiç hareketini hissetmiyorm desem yeri 😂 2 gün üst üste hiç hareket alamazsan ihmal etme yine de
Buketkucuk Edahamdi123 benimki değişiyor kafasına göre takılıyor🙈 Bazen maşallah çook hareketli, bazen de daha sakin ama hiç hareket etmediği bir gün olmadı Rabbime bin şükür🙏🏼❣️
Dmtny Ben 24. haftaya kadar bebişin hareketlerini hiç hissetmedim, 24. haftaya girince hareketleri hissetmeye başladım. Şu an 25 haftalığız, sık sık olmasa da hareketlerini hissediyorum. Bence endişe edecek bir durum yok. Herkesin vücudu farklı.
Bireylulmasali Benim kızım genelde sırtı dönük duruyor bu yüzden bir gün hissediyorum 3-4 gün hissetmiyorum 🤷🏼♀️ 25+6