Beyzacm Kızlar merhaba,sağlık ocağında yaptıran var mı ? Doktor 75 mg istedi,sağlık ocağı 50 mg yapıyor .Sizce yeterli olur mu çok kararsızım bari mg düşük olsun diyorum🙈
44Queen Beyzacm doktorunuzun yazdığı içeceği eczaneden alıyorsunuz zaten mg sağlık ocağı karar vermiyor ki kendi doktorunuz karar veriyor
Dlkelc09 Beyzacm aile hekimliği 50lik yaptı bana içerde bekletmediler ev uzaktı diye çarşıya çıktım yürüdüğüm icn sanırım anlık hareketten çok degl ama bi tık yüksek çıktı. Hastanede tekrarlamam istendi tabi 1 gün sonra 100lük yaptı doktorum Allahm saatlerce bekleyip tekrar tekrar kan verdim 4 kez falan . Şekerim yokmuş hatta son 2 test düşük bile çıktı. Testten sonra dinlenin sakın yürümeyin kızlar😂 dozu fark etmiyor bnce 50lik 75lik 100luk. Bazı doktorlar hiç yaptırmayp hastasnın sadece tokluk şekerini ölçüyormuş cokda onemli degl o zaman dozu
Beyzacm Oykuaygun biz burda yapmayız dedi 75 ağır gelip düşüp bayiliomus hamileler, hastane ortamında olur dedi.saglik ocağı
Dyguklc Beyzacm bende 75 ictim 2 saat kusmamak icin kendimi zor tuttum olumsuz bir ornek ozur dilerim ama kendinizi hazirlayin diye soylemek istedim arabaya gecip uyudum aralarda da anca oyle rahatladim
Fstkcshp 44Queen Gebelik şekeri tespitinde iki yöntem var. Bazı doktorlar önce 50 mg tarama testi yapıp orada yüksek çıkarsa 100 mg teste geçerler. Onda da yüksekse gebelik şekeri tanısı alır. Bazı doktorlarda sadece 75 mg olanı yapar ve direkt tanıyı koyar. Hangi yöntemi tercih edeceği doktora kalmış bir durumdur.
Dyguklc Beyzacm yani yaninizda biri olursa daha iyi olur ben o arada markete giderjm yok surda gezilcek yer var oraya bakarim zaman gecer dedim ama yok olmadi vermedim idrar ilk kan aldilar sbah aclik kan sekeri icin sonra ilaci ictim meyve aromali olanlar var onlardan bulursanız en azindan tadi bi tik limonlu falan oluyo ben limonlu almistim ama eger sadec bulursaniz yaninizda bir limon giturun icine bi iki danla sıkın tadi degissjn daha sonra ictim ben bu ilaci bi saat sonra parmagimdan baktilar 1 saat sinra tekrar baktilar bide size nacizane tavsiyem gideceginiz gunun aksami o tum gun biyunxa ekstra sekerli seyler yemeyin sonuc doktorunuzu yaniltmasin
Beyzacm Dlkelc09 işte o bazı doktor bana denk gelmedi illa olmali dio🤦risk aliosun diyip korku veriyor.tabi haklıdır ama başka yollar da varken bilemiyorum 🤔🤔