mmk01 Kızlar 17 hafamdayım bugün sabahtandır adet sancısı çekiyorum karnım çok ağrıyor adet ağrısı bildiğin bu durumu yaşayan var mı
Gamze2172 mmk01 bende aynı durumdayım 14 haftalık hamileyım 3 gündür kıvranıp duruyorm doktoruma sordum normal de bebek büyüyor rahım genişliyormuş
Gamzeakd mmk01 bende de var sabahtan beri 15 haftalığım bende hatta post açmıştım. Doktoruma yazdım çağırdı muayene gidiyorum içim rahatlasın diye . Adet ağrısıyla gaz sancısı karışık benim . Önceden oluyordu ama geçiyordu şimdi geçmiyor .
mmk01 Gamze2172 dün kontrolüm vardı kötü bişey demedi doktorum bugün sabahtan tuttu bildiğin kıvranıyorum sancıdan sanki rahim büyümesinden farklı bi ağrı onura çektim çünkü ama bu bildiğin adet sancısı
mmk01 Gamzeakd İnan gaz sancısına çektim rahim büyümesi felan onları kaşık ağrısı hepsini çektim ama bu bildiğin adet sancısı ve yerimde Nil’e duramıyorum hiç bırakmadan kesintisiz ağrıyo ilk kez bu şekilde yaşıyorum
Gamzeakd mmk01 ben gittim canım doktora idrar enfeksiyonu çıktı sen de bir idrar baktır istersen . Gitmişken cinsiyette öğrenmiş olduk 🙈😂🥰