Ozlem23 dugmeninannesiii sitede anlaşılmaya bilir ben mağazadan bakmıştım eldiveni olduğunu bilmedigim şeylerde eldiven varmış
masalsmomm dugmeninannesiii gittigim magazada cesit yoktu zaten bitane vardı onuda aldım 🥰 sitesindede var ürün
Kuzeyufuk dugmeninannesiii Canım ben de sitesinde ararken pek göremedim bence mağazada daha iyi bakılır yani resimlerde elde eldiven var mı yok mu kendinden eldivenli mi değil mi çok belli olmuyorEbebek sitesinde ama lcw de bulursun bir sürü var
Zynpp17 dugmeninannesiii hm den aldim cokta uygun fiyatliydi bitmediyse öneririm canım içi pamuklu yumuşaçık
dugmeninannesiii Kubra-kurt-aksoy sana zahmet bi tane bulabilirsen link atabilir misin canım ya 😊 erkek için 😃
Kubra-kurt-aksoy dugmeninannesiii link atmayı bilmiyorum 🤭🙈🙊 5′li takımlar ya da tulum yazınca aramaya çıkıyor
svmm dugmeninannesiii ben bebek mağazasından alt üst olarak aldım bir de hastanede verilen takım kendinden eldivenli çok rahat oluyor oğlum eldivenleri atınca bunları çıkaramıyor
Oykuaybars dugmeninannesiii minicity diye bir site var ben oradan bir kaç tulum aldım dikkat etmemiştim fotoğraflarına ama kendinden eldivenli geldi çoğu fiyatları da gayet uygun kaliteleri de çok güzel tavsiye ederim
Oykuaybars dugmeninannesiii https://www.minicity.com.tr/bebek-3lu-zibin-takimi-9159-0-3-ay_138500_36625 bak mesela bunda eldiven var 🤗
fatmaa3440 dugmeninannesiii mothercaredan almştm kızımda 3lü 6lı paketlerden düz beyzlar ve desenli, oğlumada kullanıcm çok rahat hemde şık
dugmeninannesiii Oykuaybars aa evet ben hep tulumlara baktığım için göremedim demekki canım 😃çok saol 🙋♀️