Ecrin23 Lütfen erken doğum ile dogum yapan arkadslar kızım 13 gün kuvezde kaldı başına gelenler eve çıkınca neler yaptınız nasıl beslediniz hangi mamayı kullandınız lütfen paylasin
Huden Ecrin23 bende 32 haftalık erken doğum yaptım 25 gün küvezde kaldı 2 kiloydu eve çıkınca benim sütüm geliyordu her şekilde besledim çünkü erken doğanlar uykucu oluyor uyanmıyorlar siz emzirene kadar beni kabul etmemişti 3saatte bir gelsede gelmesede iki göğsümüde sağdım çünkü meme sütsağdıkça sütünü çoğaltıyor sarılık olmaması için sürekli emdir
Ecrin23 Huden aptamil premature olanimi kullandiniz surekki uyuyor 2 saate bir besliyirim ama uykuda oda ve 30 ml yedirmem gerekiyor bitiremiyor Ne yapacagimi sasirdimm
Huden Ecrin23 ben ilk aylarda mamam vermedim ama hastaneden mama olarak ilk humana istemişlerdi kendi sütüm gelince devam ettim
pptya01 Ecrin23 allah korusun sarılık olur. Hastanede de öyle yapıyorlar toğunu sık canı yansın uyandır bitene kadar böyle yap
pptya01 Ecrin23 geçici bi süreç bu kızım normal zamanında doğdu ama o da çok zorladı. Bitirmesini sağlayın
Inci20192021 Ecrin23 benim oglum 36 haftalik dogdu hastanede 4 saatde bir mama ver aptamil premature olani verdik ilk basta benim sütümde fazla geliyodu ikisinide veriyodum. ilk basta 30-50 iciyodu her gecen gün fazlalastirdim kilosunu 6 ya böl icmesi gereken miktar cikiyor suanda 36 günlük 100-120 ml lik iciyor. Ilk zaman uzun sürüyor ama 3 kiloyu gectikten sonra gücü fazla olunca cabuk iciyor.
Eeezgi 16 gün kuvözde kaldı. Meme+mama devam ediyoruz hala. 3 kilo olana kadar sağdığım süte aptamil eoprotin katıp içirdim, doymadığında da mama vermeye devam ettim. Golden Goat kullanıyorum memnunum, kilo alımı vs güzel
Ecrin23 Eeezgi uykusu nasıldı benimkisi uyanmıyor sürekli uyuyor verdiğim mamayı sütü bitiremiyor Ne yapacagimi sasirdim
Eeezgi Ecrin23 çok uyuyolar ilk ay saat tutup siz uyandırın, uyuya uyuya emzirin. Emzirmeden önce altını açın, kıyafetlerini gevşetin yardımcı olacaktır. Bir de çok küçük oldukları için emmeyi unutuyolar elinizle çenesini uyarın emerken. Merak etmeyin çok hızlı toparlanıyorlar 🙂
Eeezgi Ecrin23 biz hastaneden çıktığımızda 16 günlüktü önce meme daha sonra ilk hafta 30cc sonra 60cc mama verdim şuan 90cc
Ecrin23 Eeezgi benim kız 14 günlük tu ama 30 cc bitiremiyor hiçbirşekilde 2 saate bir veriyorum ne yapacagimi şaşırdım
Ecrin23 Eeezgi yok ben hiç vermiyorum memeyi ememiyor yarik damak benim kızım o pis doktor söylemedi bize
Eeezgi Ecrin23 çok geçmiş olsun. Yeterli geliyordur maması sonra doymadıkça belli eder arttırırsınız siz de 🙂
Ecrin23 Eeezgi sürekli uyuyor nezaman normal bir bebek gibi olacak sizide sıkıyorum ama çok çaresiz hissediyorum kendimi