Tugceery Kizlar evi toplarken sancilaniyorum 34 haftaligim normalmi sizce ayni durumu yasayan var mi ?
Gulsah91 Tugceery ağır iş yapmayın bende ağrıdan mahvoldum korkup hastaneye gittim ntsye bağladılar yüreğim ağzıma geldi erken olucak diye. doktor magnezyum verdi iş yapma dedi
Tugceery Gulsah91 bende agrilarim oldugunu soyledim gecen gittigim kontrolde banada magnezyum ve kalsiyum verdi is yapma demedi ama is yapmasam bile oluyor agrilarim bende cok korkuyorum
Havvaozgur Tugceery 34+5 oldum bende 11 den beri hem yemek hem temizlik suan kasıklarım ağrıyor çok fena
Buketkucuk Tugceery doktora görünmenizi tavsiye ederim, muhtemelen yalancı sancılardır ama bu haftalarda önemli bu tür sancılar ihmal etmeyin🙂
Tugceery Buketkucuk Teşekkür ederim ilk cocugumda da yalanci kasilmalarim olmustu ama bunda daha erken basladi sebebi nedir anlayamadim doktora agrim oldugunu soyledim lakin kalsiyum verip gonderdi bu gidiste tekrar soyleyecegim
Buketkucuk Tugceery her gebelik bir olmuyor ki canım belkide rahmin erken başlamıştır kasılmalara yeniden sor dediğin gibi doktoruna hayırlı haberler al inşallah🙏🏼😊