Cansuu1706 Tuugcee bekleyin kizlaarr uyutmayan bulantilar yoldaaa 😍😆( ins olmaz ama ) bende 11+4um haftaligim yazayim dedim 😆 zaman hizli geciyor 😛
Tuugcee Cansuu1706 ahhhh çok sağ ol ne hoş oldu bulantı habercisi olman 😂😂😂 yaaaa inş yaşamam şuan çok iyiyim çünkü hiç öyle dertlerim yok 🤗
Cansuu1706 sclzn sivi al bol bol eger cok fazla kusuyorsan serum takilmasi gerekiyormus sivi kaybi oldugu icin hemsirem oyle soylemisti. Bende kusuyorum maaleseff kendimizi siktigimiz icin agrin oluyo olabilir yada bebek yerlestigi icin korkmaa
sclzn Cansuu1706 😂😂😂 klavye azizliği hepimizde var olsun 😂😂 su tüketmeye çalışıyorum bol bol haftaya kontrolümüz var danısacagım yine doktora bakalım cok tesekkür ederim 🎈💐 sağlıkla kucagımıza alalım ☺️🌸
Mine_Minel Kuzucccum merhabaa dün gittik çok şükür duyduk 🙏🏻 Rabbim isteyen dileyen herkese tattırsın inşallah 🥰💕
iremby hellobaby0 amin insallah aynen haberleselim 🥰 ben simdi subat sonu 2li test için cagirdi doktor o kontrolü bekliyorum. 12 haftalık oluyoruz subat sonu belki cinsiyetide belli olur tahmin falan olur 🙈
iremby hellobaby0 ayy beraber gitcez he 😊 beni 22 si ile 26 si adasında cagirdi ben 25inde gitmeyi dusunuyorum insallah
Tuugcee Nur3955 aramızda sadece üç gün var rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi bakalım nasıl sabredeceğiz 🤗🥰🌸