Fatma7666 Tuugcee amin inşallah kaçıncı haftadan sonra normale dönülüyor?Benimki normal değil bence anormal böyle bişey yok su içsem kusuyorum 🥺🤦♀️
patuli Tuugcee yok yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebekle hamile kaldım. Perşembe kontrol için farklı bir doktora gidicem ona danışıcam. Siz yaptırdınız mı
patuli Tuugcee sağlıkla kucağınıza alın inş. Tüp bebek doktorum ikili üçlü taramaları yaptırma ama fetal dna yaptırmalısın dedi. Kafam karışık biraz maliyeti yüksek bi test
Tuugcee patuli bizim sigortamız var doktor fetali de anlattı Bana tercih senin fetali sigorta karşılamıyor dedi yaklaşık üç tutar dedi ben Oyüzden ikiliyi yaptırayım bir sorun çıkarsa ozaman düşünürüm inş rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip eder 🤲
patuli Nly_csr kötü düşünmeyin inşallah sonu güzel olacak. Benmde 6. Hafta civarı lekelenmem olmuştu bayağı korkmuştum bende. Proluton depot vermişti doktorum, 3 günde 1 iki defa oldum. şmdi 11+4 üz 😊
Tuugcee Nesliii06 bende Ankaralıyım ama İstanbul’a gelin geldim ahhh çok sevdiğim şehrim 🌸 neresinden peki 😍
patuli Tuugcee bizim yok özel sağlık sigortamız. Bize de 3 bin fiyat verdiler. Bakalım perşembe karsr vereceğz
Elifkskl Kızlar bsy sormak istiyorum benim ne ağrım var ne bulantım 2 gündür yok bsy olmuş ola bilir mi 6+5 şuan
Tuugcee Elifkskl benim de öyle çok bulantılı durumlarım yok bence kafana takma olumlu düşün bir sonraki kont. Nezaman peki ?
Tuugcee patuli ikili taramayı özel sağlık karşılıyor ama diğerini karşılamıyor onu istersem bakalım bizde vericez okadar