Tuugcee Ata-3101 merhabalar hoş geldin nekaDar mucizevi bir durum yaşadığımız ve her hamilelikte bile yaşanılanların farklı olması nekaDar ilginç sağlıkla gelsin bebişiniz 🤗🥰
Kuzucccum NilDenizpksr kayınvalidem de ıkız doğurmuş bizde çok ıstıyoruz eşimle ama naısp olmadı yanı kalp atısını duyduk olsaydı o an derdi dimi 😊 sizde var mıydı ailede ikiz
NilDenizpksr Kuzucccum Evet benim anneannem eşimin de babaannesi ikiz doğurmuş bı kuşak atladığını biliyordum bende ihtimal var diyorduk ama sürpriz oldu bize de 🥰
NilDenizpksr Kuzucccum ilk kese oluştuğunda belli olmadı bizde kalp atışı için gittiğimizde öğrendik ☺️
patuli 11+4 bana yakın olan varmı aranızda? Karnımda kelebek kanat çırpıyo gibi his var başına gelen var mı
Kuzucccum NilDenizpksr eşimde ihtımal görüyordu bende pek şey etmezdim hanı onunkı olsaydı yanı ikizi daha yüksek dıye ama olsun bunuda sağlıkla kucağımıza alalımda 🙏❣️
patuli Tuugcee yok yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebekle hamile kaldım. Perşembe kontrol için farklı bir doktora gidicem ona danışıcam. Siz yaptırdınız mı
Fatma7666 Tuugcee Amin çok amin doktorumun verdiği bulantı hapları bile işe yaramıyor hep acildeyiz 🙄🥺Allahım yardımcımız olsun bu günlerimizi aratmasın 🤲
Fatma7666 Tuugcee amin inşallah kaçıncı haftadan sonra normale dönülüyor?Benimki normal değil bence anormal böyle bişey yok su içsem kusuyorum 🥺🤦♀️
patuli Tuugcee sağlıkla kucağınıza alın inş. Tüp bebek doktorum ikili üçlü taramaları yaptırma ama fetal dna yaptırmalısın dedi. Kafam karışık biraz maliyeti yüksek bi test
Tuugcee patuli bizim sigortamız var doktor fetali de anlattı Bana tercih senin fetali sigorta karşılamıyor dedi yaklaşık üç tutar dedi ben Oyüzden ikiliyi yaptırayım bir sorun çıkarsa ozaman düşünürüm inş rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip eder 🤲
patuli Nly_csr kötü düşünmeyin inşallah sonu güzel olacak. Benmde 6. Hafta civarı lekelenmem olmuştu bayağı korkmuştum bende. Proluton depot vermişti doktorum, 3 günde 1 iki defa oldum. şmdi 11+4 üz 😊
Tuugcee Nesliii06 bende Ankaralıyım ama İstanbul’a gelin geldim ahhh çok sevdiğim şehrim 🌸 neresinden peki 😍